Hopp til innhold
Trafikk og sykkelvei forbi Bryggen i Bergen.

Storbyer med blankofullmakt

Satsingen på byene gir ekstremt lite igjen for pengene. Det er som å sende eksen på ferie til Las Vegas med ditt kredittkort.

e6

Én mil gjenstår på helt ny E6: – Pengene tok slutt

Fortsatt gjenstår ti kilometer gammel vei på det som er Norges nyeste E6-strekning. Regjeringen lover ingen snarlig løsning.

Collage

Meterprisen på ny E6 er nesten 40.000 billigere enn omstridt sykkelvei

­

Vi blir med på åpning av ny strekning på E6-Helgeland.

Åpner ny E6: – Sannsynligvis norgesrekord i veibygging

Ny E6 på Helgeland er ferdig ett år før tida. Prosjektlederen mener det aldri har blitt bygd så mye vei så fort i Norge før.

Bodø trafikk bomstasjon

Her er det «ingen» som protesterer på bompenger

Mens det er opprør mot bompenger flere steder i landet, øker satsene i Bodø uten de store protestene. Bilist Daniel Björkfors betaler gjerne bompenger for bedre veier.

Ole Alexander Myrholt

NAF: – Medlemmene våre bør gå rettens vei

Ole Alexander Myrholt pådro seg utgifter på nærmere 100.000 kroner da han tapte mot bompengeselskapet. NAF er forbauset, men oppfordrer likevel folk til å ta kampen i retten.

Ole Alexander Myrholt

Ole Alexander tapte kampen mot bompengeselskapet

Ole Alexander Myrholt nektet å betale til sammen 5000 kroner i bompenger og havnet i rettssalen. Nå har han tapt mot bomselskapet i lagmannsretten og dermed pådratt seg utgifter på næmere 100.000 kroner. – Hvis du er uenig med Staten så er det bare å gi opp, sier han.

Ole Alexander Myrholt

Nektet å betale bompenger, måtte møte i retten

Ole Alexander Myrholt og naboene nektet å betale bompenger for den uferdige veien, og vant fram i tingretten. Nå skal den prinsipielt viktige saken avgjøres av lagmannsretten.

Ole Alexander Myrholt

Anker bompengedom

Bompengeselskapet Helgeland Veiutvikling anker dommen fra Alstahaug tingrett, der de tapte mot fire bilister. – Vi er klar for en ny runde, svarer bilist Ole Alexander Myrholt.