Kritikk mot Haaland-is: – Stikk motsett av det han står for sjølv Haaland-isen får kritikk av matentusiast. Meiner det er dobbeltmoralsk å marknadsføre noko ein sjølv unngår. Av Elin Skaar
Trekker tilbake barnegrøter etter mistanke om matforgiftning: – Vi må bare gjøre det riktige Den Sorte Havre fra Våler trekker tilbake barnegrøter fra butikker etter mistanke om matforgiftning. Av Stein Ove Korneliussen
Matallergi kan forebygges Spedbarn i Norge fullammes gjerne til de er seks måneder. Det burde de ikke. Av Karin C. Lødrup Carlsen, Håvard O. Skjerven, Martin Sørensen og Guro Margit Horsberg Birkeland
Meiner obligatorisk merking kan hjelpa Silje (33) og andre småbarnsforeldre – regjeringa seier nei Norske barn og unge har miljøgifter i kroppen. Men kva som skal til for å betra situasjonen er politikarane ueinige om. Av Maria Gunnarsdotter Svedal og Synne Sørenes
Grøtdebatten skaper full forvirring: – Tror ikke det er sunt Eksperter og influensere krangler så busta fyker om ferdigprodukter og hjemmelaget mat. Mange småbarnsforeldre vet nesten ikke hva de skal tro. Av Stian Wåsjø Simonsen og Solfrid Leirgul Øverbø
Bare barnemat Mat skal ikke være skummelt og vanskelig, men velg dine påvirkere med omhu. Av Linda Granlund
Ubegrunnet usikkerhet om spedbarnsmat Sakens kjerne er feilaktig informasjon om mat til spedbarn på sosiale medier. Grøten har fått vel mye oppmerksomhet. Av Janne Anita Kvammen, Marianne Bratlie, Rut Anne Thomassen, Ketil Størdal, Astrid Midtsund, Anne Charlotte Brun og Sigrun Henjum
La oss ta en bolle Kunnskap om kosthold har aldri vært mer tilgjengelig, men vi er mer forvirra enn noen gang. Jeg går helt i surr selv. Av Anette Norsett-Carr
Ernæringsfysiolog om babygraut: – Senk skuldrene Fagfolk ser folk byrjar å tvile på råda frå helsestasjonen. Trebarnsmora synest det blir eit veldig grautfokus. – Lag det som passar deg, seier ernæringsfysiolog. Av Hanne Christin Våge