NRK Meny
Normal

15-åring bekreftet drept i Manchester: «Syng med englene»

I ett døgn lette Charlotte Campbell etter datteren Olivia (15), som var på Manchester Arena mandag kveld. Nå bekrefter hun at datteren er drept.

Olivia Campbell, som er bekreftet drept i terrorangrepet i Manchester

DREPT: Olivia Campbell ble drept i terrorangrepet i Manchester mandag kveld.

Foto: Privat

«Hvil i fred, min kjære dyrebare, nydelige jente. Olivia ble tatt fra oss så altfor, altfor tidlig. Gå og syng med englene og fortsett å smile. Mamma elsker deg masse,» skriver moren Charlotte Campbell på Facebook natt til i dag.

Sammen med en venn som hadde fått konsertbillett i bursdagsgave, var 15 år gamle Olivia, som ifølge familien elsket musikk, en av mange tusen som dro inn til Manchester for å se Ariana Grande i Manchester Arena.

– Det var som en drøm som ble virkelig, sier stefar Paul Hodgson til CNN.

Fortvilet leting

Kort tid etter at konserten var slutt, detonerte en gjerningsmann en bombe like utenfor konsertarenaen, hvor mange barn og tenåringer var på vei hjem fra konserten med den amerikanske artisten.

Familien forsøkte desperat å få tak i Olivia, men hun svarte ikke på telefonen. Etter noen timer ble 15-åringen registrert som savnet.

Morens fortvilte leting fortsatte, og hun tryglet om hjelp til å finne datteren.

– Jeg elsker henne så høyt. Jeg vil at hun skal komme hjem. Hun er barnet mitt. Jeg savner henne sånn. Hvis hun er der ute, så ring, så kommer jeg med en gang, sa en gråtkvalt mor da.

– De er bare vanlige tenåringer som skulle se sin favorittartist. Så endte det i blodbad. Det er helt forferdelig. Vi vet ikke om hun lever eller er død. Hvordan kan noen gjøre slikt mot uskyldige barn?

Natt til i dag kom den tunge beskjeden: Olivia ble drept i terrorangrepet.

Charlotte Campbell ba fortvilet om hjelp til å finne datteren Olivia (15) etter terrorangrepet i Manchester.

GRÅTKVALT MOR: Charlotte Campbell ba fortvilet om hjelp til å finne datteren Olivia da hun var savnet etter terrorangrepet. Se reportasjen fra Urix 23. mai.

Flere bekreftet døde

Til sammen 22 personer ble drept i bombeangrepet, blant dem åtte år gamle Saffie Rose Roussos, som var på konserten sammen med storesøsteren og moren.

– Dødsfallet kom som et sjokk på oss alle, og tanken på at noen går på en konsert, for så å aldri komme hjem igjen, er hjerteskjærende, sa Chris Upton, rektor på barneskolen Saffie gikk på.

I går kveld ble enda et offer, Kelly Brewster (32), identifisert.

«Dette er ikke gode nyheter. Kelly Brewster var ikke en av sårede på sykehuset som bare ikke var identifisert. Hun døde beklageligvis i terrorangrepet. Kelly var på sitt lykkeligste, og vi hadde så mange planer sammen. Jeg elsker deg masse,» skrev kjæresten Ian Winslow på Facebook, ifølge Daily Mirror.

Antall sårede etter angrepet er også oppjustert. Totalt 64 personer ble såret, opplyser Greater Manchester Health and Care til Sky News onsdag. I går sa helsepersonell at blant de sårede, er det tolv barn under 16 år som ble alvorlig såret.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste nytt