Forlater RBK i august

Tidligere overgang enn forventet for Skjelbred.

Per Ciljan Skjelbred

Per Ciljan Skjelbred forlater Trondheim og Rosenborg i starten av august.

Foto: Johansen, Geir Otto / SCANPIX

Per Ciljan Skjelbred reiser til Tyskland i starten av august, melder RBK på sin nettside.

– Lykke til

– Klubbene hadde møte i dag, og kom til enighet om en overgangsdato for Per Ciljan. Han er veldig glad for å kunne starte utenlandskarrieren sin, forteller Skjelbreds rådgiver Andreas Ekker til NRK.

Skjelbred har signert kontrakt med den tyske klubben Hamburger Sport-Verein. 24-åringen skulle egentlig forlate RBK i januar 2012, men nå har det blitt bestemt han skal skifte klubb allerede 3. eller 4. august.

Les også: Eliteserien tappes for profiler

– Vi ønsker Per lykke til videre i karrieren, og forventer at han presterer på like høyt nivå i de siste kampene for RBK, som han har gjort i det siste, sier sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, på klubbens nettside.

Avgjøres av E-cup-trekningen

Endelig dato for avreise avgjøres av Europacup-trekningen på fredag.

– Går alt etter planen har Skjelbred seks kampen igjen i RBK-trøya i denne omgang, opplyser rbk.no.

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .