Sesongen kan være over for Reginiussen

Trener Kåre Ingebrigtsen frykter at Tore Reginiussen blir borte fra kamp i lang tid fremover etter skaden han pådro seg under kampen mot Aalesund.

Reginiussen

Tore Reginiussen holdt seg til holdet da han ble båret av banen på Lerkendal mandag kveld.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Han blir med stor sannsynlighet ute i lang tid fremover, og det er klart at det ikke er bra for oss. Vi har gode stoppere, men det gjør ikke bredden noe bedre. Så det er veldig synd for oss, sier Kåre Ingebrigtsen til NRK.

– Skulle gjerne hatt med oss Tore

Kaptein på Rosenborg, Tore Reginiussen, fikk avrevet akillesen under kampen mot Aalesund mandag kveld. Det betyr trolig et skadeavbrekk på mellom seks og ni måneder og at sesongen allerede er over for kapteinen.

– Vi har heldigvis flere flinke midtstoppere, så da får vi bare omskolere, men vi skulle jo gjerne hatt med oss Tore, sier han.

– Hvem ser du for deg å omskolere?

– Det blir ikke Hoftun i alle fall, fleiper treneren.

SE INTERVJU MED INGEBRIGTSEN (Artikkelen fortsetter under):

Kåre Ingebrigtsen om Tore Reginiussens skade.

SE VIDEO: Kåre Ingebrigtsen om Tore Reginiussens skade.

Tror Iversen koser seg i himmelen

Også Pål André Helland pådro seg en strekk på baksiden av høyre lår under kampen på Lerkendal, men den ble ikke så ille som han fryktet.

– Den kom cirka fem meter før jeg var alene med keeperen, så jeg måtte bare prøve på en avslutning, og det gikk jo deretter. Men det er enten bare en krampe eller en liten strekk, så i verste fall er jeg ute i en til tre uker. I beste fall er jeg klar allerede neste helg, sier Helland til NRK.

Helland sier at de i dag hedrer Odd Iversen på en fantastisk måte.

– Jeg tror han sitter i himmelen med en halvliter nå og er veldig fornøyd med det som ble prestert, sier han.

HER HEDRER HELE LERKENDAL ODD IVERSEN:

Over 20.000 publikummere på Lerkendal holdt ett minutts stillhet til minne om Odd Iversen som døde 29. desember. Deretter spilte Åge Aleksandersen «Bilde tå'n Ivers» live.

Nærmere 20.000 publikummere sang med da Åge Aleksandersen spilte den kjente låten «Bilde tå'n Ivers» live.