Hopp til innhold

Rosenborgs førstekeeper ute i lengre tid

Skaden til Rosenborgs sisteskanse var verre enn ventet.

RBKkeeper Andre Hansen tuslet ut på banen som tilskuer etter skade under kampen mellom Bodø/Glimt og Rosenborg, lørdag kveld.

Rosenborgkeeper Andre Hansen tuslet ut på banen som tilskuer etter skade under kampen mellom Bodø/Glimt og Rosenborg, lørdag kveld.

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

André Hansen fikk seg en smell i kneet under kampen mot Bodø/Glimt lørdag, og måtte forlate banen etter gjentatte forsøk på å fortsette kampen.

Keeperen trodde selv at det kun var snakk om en smell og at han kom til å bli spilleklar allerede til helgens kamp mot Sarpsborg 08. Nå viser det seg at skaden er mye mer omfattende.

– Kneskaden vil holde han på sidelinjen i åtte til ti uker, bekrefter fysioterapeut Christian Thorbjørnsen til RBK.no.

Utrolig kjedelig

Hansen er skuffet over MR-undersøkelsen, men er glad for at det er mye av sesongen igjen når han kommer tilbake fra skaden.

– Det var nedslående å få resultatene fra MR-undersøkelsen. Det er nå sesongen er begynner. Det er nå gresset er grønt. Det er en kjedelig situasjon for for både meg og klubben. Men det kunne også vært verre. Det er mye igjen av sesongen når jeg er tilbake, og målet får være å rekke første kamp i gruppespillet i Champions League, sier Hansen til klubbens nettside.

Ser på ny keeper

Rosenborgtrener Kåre Ingebrigtsen mener Rosenborgs andrekeeper, Pavel Londak er den beste keeperen i Tippeligaen sammen med skadde Hansen, men vil likevel se etter ny keeper de kommende ukene.

– Det er litt tynt med keepere nå, så vi må nok hente en til. Vi har en ung herremann som er 17 år i Faye Lund som kan bli en god Rosenborgkeeper, men det er nok noen år litt framme i tid, sier "Bruttern".

Siste fra Trøndelag