NRK Meny
Ranheim fotball
Foto: Ole Petter Klepp / NRK

Ranheim Fotball

Oppsummert

Ranheim IL ble stiftet i 1901. Ranheim har tidligere spilt i Norgesserien og Hovedserien. Etter å ha spilt i førstedivisjon siden 2010, rykket de opp til Eliteserien i 2017.

 • To nye spillere til Ranheim

  Glenn Walker (19) og Ola Solbakken (19) har begge signert en toårskontrakt med Ranheim, skriver klubben på sin nettside. Walker er backspiller og kommer fra Rosenborg. Solbakken har tidligere spilt for gutte- og juniorlaget til Rosenborg i fem år.

 • Ola Solbakken klar for Ranheim

  Ola Solbakken (19) er klar for den ferske eliteserieklubben Ranheim, skriver Trønderbladet. 19-åringen har signert en toårs-kontrakt med klubben. Solbakken har spilt for gutte- og juniorlaget for Rosenborg i fem år.

 • Trondheim har to lag i eliteserien

  Ranheim vant over Sogndal etter straffedrama. De har dermed kvalifisert seg for eliteseriespill neste år. Kveldens kamp endte 6–4 (1–0 EEO, 5–4 ESS). Sogndal vant den første kvalifiseringskampen 1–0.

  Laster Twitter-innhold
 • Kvaliken avgjøres av straffespark

  Ekstraomgangene er slutt. Det står 1–1 etter to spilte kamper, og hvem av Ranheim og Sogndal som skal få spille i eliteserien neste år skal nå avgjøres på straffespark.

  Ranheim og Sogndal
  Foto: Kjartan Ovesen / NRK
Andre runde i cupen

Video fra Trøndelag

Håper å få åpnet elva i løpet av kvelden.
Slik gikk det med Mette Vollan i uværet.
Skiheisen i Vintervannskleiva åpen igjen.