NRK Meny
OBOS-Ligaen fotball 2017, Kvalifiseringskamp til eliteserien. Ranheim-Sogndal. 5-4
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Ranheim Fotball

Oppsummert

Ranheim IL ble stiftet i 1901. Ranheim har tidligere spilt i Norgesserien og Hovedserien. Etter å ha spilt i førstedivisjon siden 2010, rykket de opp til Eliteserien i 2017.

 • Solid seier til Ranheim

  Ranheim slo Levanger 3–0 i en treningskamp på Moan Stadion lørdag ettermiddag. Ranheim benyttet pausen i eliteserien godt, og sikret seg en solid seier mot 1. divisjonslaget. Alle målene kom i første omgang og ble scoret av Andreas Helmersen (2) og Erik Tønne.

 • Ranheim slo KBK

  Ranheim slo søndag Kristiansund 3–2 i den siste treningskampen før lørdagens seriestart i Eliteserien mot Brann. Kristoffer Løkberg, Ola Solbakken og Michael Karlsen scoret for trønderne. Ved pause stod det 1–1.

 • Ranheim tapte i Spania

  Ranheim tapte tirsdag 2–1 for islandske FH Hafnarfjördur i en treningskamp på Marbella. Andreas Helmersen scoret for Ranheim som åpner eliteserien med hjemmekamp mot Brann på hjemmebane 10. mars.

 • Ny seier til Ranheim

  Ranheim slo Levanger 3–2 i en treningskamp i Abrahallen fredag. Aslak Witry, Kristoffer Løkberg og Michael Karlsen (bildet) scoret for eliteserielaget, mens Vegard Voll og Jo Sondre Aas sørget for Levangers scoringer.

  Michael Karlsen
  Foto: Mattis Holt / NRK
Andre runde i cupen

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.