Byåsen heier på Klæbo
Foto: Tone Iversen / NRK

Sport i Trøndelag

Oppsummert

Oppsummert: Få siste nytt om det som rører seg av smått og stort fra idretten i Trøndelag. Send oss gjerne tips på trondelag@nrk.no eller en melding på Facebook.

 • Karoline Røstad i hopptroppen

  Åtte kvinnelige hoppere er tatt ut til helgas verdenscuprenn på Lillehammer. I troppen finner vi Karoline Røstad fra Skogn. Det skal etter planen hoppes både i den store og den lille Lysgårdsbakken, skriver NTB.

  Landslagstrener Christian Meyer håper på en opptur og tror Silje Opseth Silje kan være med å prege rennene. Meyer sier også at det skal bli veldig gøy å se de fem utøverne på nasjonal kvote i aksjon mot de aller beste.

 • Fire trøndere til Ruka

  Fire trøndere er tatt ut til å representere Norge under verdenscupåpningen i langrenn i finske Ruka til helga. De fire er: Ane Appelkvist Stenseth, Grong, Anne Kjersti Kalvå, Lundamo, Emil Iversen, Varden Meråker og Johannes Høsflot Klæbo, Byåsen.

 • Iversen nummer to på Beitostølen

  Emil Iversen sikret seg andreplassen under sesongåpningen i langrenn. Skirennet over 15 kilometer, i klassisk stil, ble vunnet av Hans Christer Holund.

 • Kalvå best av de trønderske

  Anne Kjersti Kalvå ble nummer fire under sesongstarten i langrenn på Beitostølen i dag. Hun kom inn 1.22 minutter etter vinneren, Therese Johaug. Kalvå ble dermed best av de trønderske løperne på distansen, som var 10 kilometer klassisk.