NRK Meny
Normal

Levanger-treneren: – Meget imponert over spillerne

Trener Magnus Powell var svært fornøyd etter at Levanger snudde kampen mot Fredrikstad og vant i serieåpningen.

Levanger-Fredrikstad

Levanger slo Fredrikstad 3-2 i serieåpningen.

Foto: Ulf Morten Davidsen / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

– Det ble sagt noen harde ord i pausen, om at vi måtte løfte opp spillet og finne tilbake til det vi står for. Det synes jeg vi gjør, og jeg er meget imponert over hvordan spillerne går ut i andre omgang og fullfører kampen.

Det sier Levanger-trener Magnus Powell til NRK, etter at han og Levanger søndag ettermiddag vant serieåpningen mot Fredrikstad. Til pause lå trønderne under 2-1, selv om Vegard Voll hadde scoret kampens første mål for Levanger.

– Vi kom godt i gang og tok ledelsen fullt fortjent, men etter målet blir vi litt naive og passive, og de fikk et fortjent mål. Etter det responderer vi for dårlig, og får et til i trynet. Det var viktig at det ikke skjedde noe mer før pause, så vi fikk omgruppert og lagt opp en strategi, sier Powell.

Dobbel av Bye

Bendik Bye

Bendik Bye ble den store helten for Levanger søndag ettermiddag.

Foto: Levanger Fotballklubb

I andre omgang var Levanger atskillig mer toneangivende, og fikk uttelling to ganger gjennom Bendik Bye. Etter 70 minutter dro Bye seg inn fra venstrekanten, vendte av en forsvarer og hamret ballen i mål.

Bare to minutter før slutt var Bye på farten igjen, da med et kjempeløp langs høyre kant. Fra spiss vinkel satte spissen inn sitt andre og Levangers tredje.

– Det var artig, det var sesongstart og mange andre ting enn kvaliteten på spillet som er betydningsfullt. Laginnsatsen var kjempebra i dag, vi har gode spillere og kommer til å få bruk for alle. Det var herlig å se, sier Powell.

Skummelt på overtid

På overtid kunne fort seieren ha røket. Først headet en Fredrikstad-spiller i tverrliggeren, og på den påfølgende returen ropte de hvitkledde på hands på Vegard Voll.

Levanger slapp imidlertid med skrekken, og kunne innkassere tre poeng.

Laster innhold, vennligst vent..