– Eggen har rasert Rosenborg

Dagbladets sportskommentator Morten Pedersen hevder Nils Arne Eggen på det nærmeste har rasert Rosenborg. Eggen sier han tar skammelig feil.

Video Pedersen mot Eggen

Kritikken kom i NRK-programmet Bakrommet.

– Jeg mener nesten at Nils Arne Eggen har rasert Rosenborg. At ikke Rosenborg lærte av alle problemene de hadde mot FCK på Lerkendal da de vant 2-1 fatter jeg ikke. At han valgte å spille på akkurat samme måte i Parken, og vi så jo hvordan det gikk, fatter jeg heller ikke, sier Morten Pedersen.

– Slipper inn flere mål

Kritikken mot RBK-treneren kom i NRK-programmet Bakrommet tirsdag.

– Du ser etter hvert at Rosenborg også slipper inn flere og flere mål i eliteserien. De får større og større problemer mot ikke så alt for gode norske lag, sier aviskommentatoren.

– Tar skammelig feil

Nils Arne Eggen mener Morten Pedersen tar grundig feil.

– Hvis Morten Pedersen mener at jeg har rasert Rosenborg i løpet av noen måneder her må han få mene det, sier Nils Arne Eggen.

– Han tar skammelig feil. Han bør slå opp på resultatene og se hva vi gjort i den perioden, sier Nils Arne Eggen, som viser til at laget har tatt flere poeng per kamp etter trenerskiftet.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Rosenborg leder eliteserien, men under Eggen har de tapt viktige kamper i Europa. De ble også slått ut i semifinalen i cupen av for mange ukjente Follo.

Men Eggen, som tidligere har uttalt at Rosenborg-laget har prestert over evne i lang tid, avviser altså kritikken.

– Det er den type utsagn som faller på sin egen urimelighet, sier RBK-trener Nils Arne Eggen.