Klar for fest på Lerkendal

Vinner Rosenborg mot Bodø/Glimt i kveld, vil de trofaste supporterne i Kjernen sørge for at det merkes godt på Lerkendal. For de har lengtet lenge etter seriegull.

Publikum strømmer til Lerkendal

Publikum strømmer til Lerkendal i kveld, for å se om Rosenborg sikrer seriegullet.

Foto: Petter Moen Nilsen / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi tar ingen ting på forskudd, men blir det tippeligagull i kveld skal vi markere det skikkelig. Det sier talsperson i Kjernen, Espen Viken.

– Vi har igjen fått et lag som spiller så godt at det er artig å være på Lerkendal. Hvis det går veien i dag blir det en ekstra bra ting å feire.

Espen Viken, talsperson for Kjernen

Talsperson i Kjernen, Espen Viken, ser gjerne at Rosenborg sikrer seriegullet i kveld.

Foto: NRK

Tar ikke seieren på forskudd

Utover det vil ikke Viken røpe noe. De tar ikke seieren på forskudd, men han tror det blir en artig kveld på Lerkendal.

– Bodø/Glimt er vanskelig nok, pluss at vi i tillegg vet at kveldens kamp kan avgjøre seriemesterskapet. Hva spillerne har i hodet sitt vet jeg ikke - kamp er kamp.

Selv om akkurat denne kvelden blir spesiell for både Kjernen-supporterne og alle andre Rosenborg-tilhengere, har det vært mange artige kamper på Lerkendal i år.

Hører til i toppen

– Nå kjenner vi at laget har noe i toppen å gjøre. De har ikke bare hanglet seg gjennom, men kan vinne serien på en ordentlig måte, sier Espen Viken

Han venter seg en tett kamp på Lerkendal i kveld. Og han tror mange vil være på tribunene, da dette kan bli en meget spesiell kveld som mange har ventet lenge på.