NRK Meny
Holder vakt ved åstedet for volden
Foto: Henrik Sundgård/Politiet

Drapssak Trondheim

Oppsummert

Politiet leter etter 48 år gamle Vibeche Sofie Falck Danielsen i Trondheim. To personer er siktet etter blodfunn i en leilighet. Kvinnen har vært savnet siden torsdag morgen.

Her kan du lese flere artikler om saken.

  • Politiet anket løslatelse

    Varetektfengslingen av 51-åringen som er siktet for bevisforspillelse etter det antatte drapet på Vibeche Sofie Falck Danielsen, skal opp for retten på ny i morgen. Tingretten slapp han fri i dag, men politiet anket på stedet, skriver Adresseavisen.

  • 39-åring løslates

    Mannen som er siktet for bevisforspillelse etter drapet på Vibeche Sofie Falck Danielsen, blir sluppet ut fra varetekt opplyser politiadvokat Mette Kollstrøm.

  • Død person funnet i Nidelva

    Politiet bekrefter at de har funnet en død person i Nidelva. Politiet kan foreløpig ikke bekrefte om det er den savnede Vibeche Sofie Falch Danielsen.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.