NRK Meny
Normal

- Håper lykken snur

Trond Olsen satser på at lykken snur mot Sandefjord i kveld.

Trond Olsen
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

Nordlendingen har spilt godt i de siste kampene, men ikke lyktes med å sette ballen i nota. Venstrevingen håper lykken snur i kveldens kamp mot Sandefjord.

- Jeg har vært litt stresset i avslutningsøyeblikkene. Det har vært litt for dårlig presisjon i det jeg har gjort. Men jeg ser det positive i at jeg har kommet til de sjansene jeg har gjort, og så får jeg jobbe hardt med avslutningene, sier Olsen til rbkweb.no.

- Du har ikke blitt gandet på?

- Nei, det får vi ikke håpe, gliser Olsen.

Trond Olsen mistet sin faste plass på laget tidlig på sommeren, selv om han hadde en god serieåpning. I dag starter han i sin tredje strake kamp i skadefraværet til Marek Sapara. Mot Lyn og Stabæk fikk han spille ettersom Alejandro Lago sonet karantene før Rade Prica deretter ble skadet, skriver rbkweb.no.

I begge kampene gjorde Olsen seg bemerka med tidvis tafatte avslutninger fra gode posisjoner. Spørsmålet er om han lykkes bedre denne gang.

- Det blir et Sandefjord-lag som kommer hit for å forsvare seg godt, så jeg jeg får prøve å ta være på de mulighetene jeg får, sier nordlendingen som ikke har scoret siden mot Aalesund i juni.

RBK har slitt med å åpne opp hjemmekampene i år.
- Sånn er det i fotballen, at det ikke er bestandig man får inn de sjansene har. Av og til sliter man med å score. Vi får jobbe hardt for å score tidlig, sier Trond Olsen til rbkweb.no.

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.