NRK Meny
Normal

- For mye følelser

Rosenborg har opptrådt underlig og for emosjonelt i Hamrén-saken. Det mener kritikere.

Erik Hoftun
Foto: Anne Heidi Røstad / NRK

Ledelsen i Rosenborgs håndtering av det som skjer rundt trener Erik Hamrén er underlig og for emosjonell. Det mener blant annet redaktør i Ukeavisen Ledelse, Magne Lerø.

- Uproft

- Som bedrift bør RBK forstå at de ansatte er ettertraktet av andre og med det framstå som profesjonelle, sier Lerø.

Han mener RBK ikke kan si at de forbyr Hamrén å slutte og at de må innse at hodejegere vil jakte på flinke folk som Hamrén.

- Det er en del av spillet, sier Lerø.

- Uheldig

- Kaffekoppen mellom Erik Hamrén og den svenske fotballpresidenten synes vi var respektløst, sa sportssjef i RBK Erik Hoftun på sin egen pressekonferanse i brakka på Lerkendal i går.

At Hoftun ikke fant tid til å være med på Hamréns møte med pressa mener Lerø var uheldig.

- Det er veldig underlig. De uttaler seg uten system og viser tydelig at de ikke vet hvordan de skal håndtere en situasjon som dette, sier en oppgitt Lerø

- Rammer treneren

Tidligere fotballtrener og sportsredaktør i Adressa, nå bedriftsrådgiver Otto Ulseth, mener RBK-kritikken mot det svenske fotballforbundet indirekte også kan ramme deres egen trener Erik Hamrén.

- Jeg er ikke så sikker på at det svenske fotballforbundet har gjort noe galt. De må jo finne ut om Hamrén er interessert ved å snakke med han, sier Ulseth.

- Sirkus

Etter sirkus Hamrén og Hoftun på Lerkendal i går fikk ikke RBK-spillerne snakke med media. Det synes ikke Otto Ulseth noe om.

- Det går i alle fall an å konstatere at det ikke var sånn i RBK, sier Ulseth til NRK Trøndelag.

- Rosenborg står fast på det de har sagt om den svenske fotballpresidenten, sier mediesjef Nils Heldal.