Hopp til innhold

Utfordrer kompisen til strippe-stunt: – Kan ikke si nei

Aleksander Melgalvis skapte furore da han kastet klærne under Lillestrøms cupfeiring i fjor. Nå utfordrer han kompis og samboer Håkon Aalmen på KFUM Oslo til å gjøre det samme.

NM-vinner Aleksander Melgalvis (28) feiret cupgullet slik.

STRIPPET: Slik feiret Aleksander Melgalvis cupseieren i fjor.

Onsdag møter de to kompisene hverandre i cupens 3. runde når Lillestrøm møter andredivisjonslaget KFUM Oslo.

I den forbindelse utfordrer Melgalvis vennen til å gjenta strippestuntet hans fra cupfinalen i fjor - om KFUM Oslo skulle vinne cupfinalen.

– Aleksander har utfordret meg til å strippe hvis vi vinner cupen. Jeg kan ikke si nei til det. Så får vi se hvor langt vi kommer, forteller Aalmen.

– Ble litt hysteri

Mange husker nok fremdeles Aleksander Melgalvis' elleville feiring etter cupfinalen. LSK-spilleren kastet klærne i pur glede over seieren over Sarpsborg 08 og brukte deretter NM-trofeet til å dekke seg til.

– Det ble jo litt hysteri etterpå. Vi var vel live på Nyhetskanalen, også, husker kompisen og ler.

– Det gikk jo verden rundt, det var ikke måte på.

Måten NM-vinner Aleksander Melgalvis feiret cupgullet på, ble ikke tatt godt imot av Norges Fotballforbund, og Melgalvis forteller at han fremdeles får påminnelser om pokal-stuntet.

– Jeg kommer aldri unna det, men det er ikke noe jeg tenker på, smiler han.

Saken fortsetter

Aleksander Melgalvis og Håkon Aalmen

MØTES I CUPEN: Kompisene Aleksander Melgalvis og Håkon Aalmen.

– Det blir spesielt

Lillestrøm tok sin sjette cupseier da laget slo Sarpsborg 08 i fjorårets cupfinale.

– Det var så morsomt at jeg har lyst å oppleve det igjen, sier Melgalvis om cupseieren.

– Er det vanskelig å møte et andredivisjonslag som er i flyten?

– Ja, når man ikke er i flyten selv, så kan alle oppgaver være vanskelige. Men er vi der vi bør være, så skal vi vinne kampen, sier Melgalvis om onsdagens kamp.

Aalmen forteller at de to samboerne ikke har spilt mot hverandre så ofte.

– Det blir spesielt, sier han.

– Vi vet jo hva Lillestrøm står for, så vi får bare spille vårt spill. Har vi dagen i morgen, så er det fullt mulig.

– Men han setter noen perler i ny og ne. Vi må passe oss for han i morgen, sier Aalmen om kompisen.

NRK streamer alle cupoppgjør med eliteserielag involvert i tillegg til noen andre utvalgte kamper på NRK.no. Kampstart er kl 18.

Sportsnyheter

Da supertalentene trollbandt Norge: – Jeg har prøvd å slette det fra minnet

For ti år siden herjet to 17-åringer med erfarne landslagsspillere i cupfinalen, og lørdag stod duoen ansikt til ansikt i mesterligafinalen. Der var de toneangivende for hvert sitt lag.

Siste nytt

 • Tiger Woods trakk seg fra PGA-mesterskapet

  Tiger Woods trakk seg fra det amerikanske PGA-mesterskapet etter en tung 79-runde søndag. Det er første gang han har trukket seg fra en majorturnering.

  Arrangøren meldte etter avslutningen av lørdagens runde at golflegenden har gitt beskjed om at han ikke kommer til å spille søndagens runde.

  Woods haltet rundt på banen i kjølig vær og sjenerende vind, og runden ni slag over par er hans dårligste i turneringen noensinne, og den tredje dårligste i en majorturnering. Underveis fikk han bogey på fem strake hull.

  Etter lørdagens runde var han på delt sisteplass blant de 79 spillerne som fortsatt var med i PGA-mesterskapet. Norske Viktor Hovland hadde også en tung dag. 24-åringen hadde problemer på dag tre, og falt på listene etter en rekke bogeyer. Hovland både startet og avsluttet dagen med bogey, og med seks stykker totalt leverte han en runde fem slag over par. Det gir delt 45.-plass før siste runde.

  PGA Championship - Round 3
  Foto: Christian Petersen / AFP
 • Mbappé feiret ny kontrakt med hattrick

  Kylian Mbappé strålte etter å ha kunngjort at han blir værende i Paris. Den franske stjernen feiret ny PSG-kontrakt med hattrick i 5-0-seieren over Metz.

  – Jeg er veldig glad for å bli værende i Frankrike. I Paris, i min by, sa Mbappé til tilskuerne på Parc des Princes da han før kampstart holdt opp en trøye med "Mbappé 2025" på ryggen.

  Mbappé forlenger med Paris Saint-Germain fram til 2025 og skroter en gigantovergang til Real Madrid.

  Kanskje var det noen tusen kilo med press som forsvant fra skuldrene hans. Da kampen kom i gang, herjet Mbappé og de andre storstjernene i PSG. Først satte Mbappé inn 1-0 etter assist fra Angel di Maria etter 25 minutter, før Lionel Messi viste klasse bare to minutter senere.

  Kylian Mbappé
  Foto: FRANCOIS NASCIMBENI / AFP
 • Norge straffet i undertall – tapte mot Tsjekkia

  De norske ishockeygutta holdt følge med storfavoritt Tsjekkia i spill fem mot fem, men tapte VM-kampen 1-3 etter nye problemer i undertall.

  Tsjekkia startet VM på skuffende vis, men har hevet seg etter at blant andre NHL-profil David Pastrnak kom inn i troppen. Norge øynet håpet om en sjokkseier, men i stedet ble det tap nummer sju på rad mot Tsjekkia.

  Men de norske gutta holdt godt følge med Tsjekkia så lenge alle spillere var på isen. I rent fem-mot-fem-spill ble det 0-0.

  – Det er litt sånn det er. Det er jevnt i alle kampene og vanskelig å score i fem mot fem. Så det gjelder å holde seg unna utvisningsboksen, sa Norges Andreas Martinsen til Viaplay.

  Norge sliter nemlig i undertall. Så langt i VM har over 1 av 3 undertallsperioder endt med baklengsmål. Det gjentok seg lørdag. To undertall og ett tsjekkisk straffeslag ga 3-0 før Ludvig Hoff reduserte i tredje periode. Det ble det eneste norske målet tross flere sjanser.

  Roman Cervenka kunne sette inn 4-1 i et tomt norsk bur halvannet minutt før full tid.

  – Det er mye bra som vi bare må ta med oss. Vi spiller mot et av verdens beste hockeylag, sa Martinsen.

  Søndag venter Sverige for Norge.

  Finland Hockey Worlds
  Foto: Jussi Nukari / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste