Hopp til innhold

Utfordrer kompisen til strippe-stunt: – Kan ikke si nei

Aleksander Melgalvis skapte furore da han kastet klærne under Lillestrøms cupfeiring i fjor. Nå utfordrer han kompis og samboer Håkon Aalmen på KFUM Oslo til å gjøre det samme.

NM-vinner Aleksander Melgalvis (28) feiret cupgullet slik.

STRIPPET: Slik feiret Aleksander Melgalvis cupseieren i fjor.

Onsdag møter de to kompisene hverandre i cupens 3. runde når Lillestrøm møter andredivisjonslaget KFUM Oslo.

I den forbindelse utfordrer Melgalvis vennen til å gjenta strippestuntet hans fra cupfinalen i fjor - om KFUM Oslo skulle vinne cupfinalen.

– Aleksander har utfordret meg til å strippe hvis vi vinner cupen. Jeg kan ikke si nei til det. Så får vi se hvor langt vi kommer, forteller Aalmen.

– Ble litt hysteri

Mange husker nok fremdeles Aleksander Melgalvis' elleville feiring etter cupfinalen. LSK-spilleren kastet klærne i pur glede over seieren over Sarpsborg 08 og brukte deretter NM-trofeet til å dekke seg til.

– Det ble jo litt hysteri etterpå. Vi var vel live på Nyhetskanalen, også, husker kompisen og ler.

– Det gikk jo verden rundt, det var ikke måte på.

Måten NM-vinner Aleksander Melgalvis feiret cupgullet på, ble ikke tatt godt imot av Norges Fotballforbund, og Melgalvis forteller at han fremdeles får påminnelser om pokal-stuntet.

– Jeg kommer aldri unna det, men det er ikke noe jeg tenker på, smiler han.

Saken fortsetter

Aleksander Melgalvis og Håkon Aalmen

MØTES I CUPEN: Kompisene Aleksander Melgalvis og Håkon Aalmen.

– Det blir spesielt

Lillestrøm tok sin sjette cupseier da laget slo Sarpsborg 08 i fjorårets cupfinale.

– Det var så morsomt at jeg har lyst å oppleve det igjen, sier Melgalvis om cupseieren.

– Er det vanskelig å møte et andredivisjonslag som er i flyten?

– Ja, når man ikke er i flyten selv, så kan alle oppgaver være vanskelige. Men er vi der vi bør være, så skal vi vinne kampen, sier Melgalvis om onsdagens kamp.

Aalmen forteller at de to samboerne ikke har spilt mot hverandre så ofte.

– Det blir spesielt, sier han.

– Vi vet jo hva Lillestrøm står for, så vi får bare spille vårt spill. Har vi dagen i morgen, så er det fullt mulig.

– Men han setter noen perler i ny og ne. Vi må passe oss for han i morgen, sier Aalmen om kompisen.

NRK streamer alle cupoppgjør med eliteserielag involvert i tillegg til noen andre utvalgte kamper på NRK.no. Kampstart er kl 18.

Siste nytt

 • Ruud utklasset svenske – videre i Roland Garros

  Tennisesset Casper Ruud er klar for andre runde i Roland Garros etter å ha slått svenske Elias Ymer i strake sett. Han tok seg videre med sifrene 6-4, 6-3, 6-2.

  – En solid forestilling av Ruud. Enda litt mer å gå på til sitt aller, aller beste, men det viktigste er å vinne, sa Discovery-kommentator Ola Bentzen.

  Ruud, rangert som nummer fire i verden, spilte jevnt med Ymer i starten av det første settet, men på stillingen 3-3 fikk han settets første - og eneste servebrudd - og kunne til slutt serve hjem det første settet til 6-4.

  Nordmannen fikk en drømmestart på det andre settet med et servebrudd og koblet virkelig grepet med et nytt servebrudd opp til 4-1. Ymer brøt tilbake, men Ruud holdt roen og avsluttet settet med å bryte Ymers serve og dermed settseier 6-3.

  I det tredje settet var det Ymer som startet med å bryte Ruuds serve, men nordmannen svarte med å vinne de neste fire gamene og vant til slutt kontrollert 6-2.

  Ruud møter vinneren av Alexander Bublik og Giulio Zeppieri i andre runde.

  24-åringen fikk sitt store gjennombrudd i Grand Slam-sammenheng da han tok seg til finalen i Roland Garros i fjor.

  Casper Ruud og svenske Elias Ymer
  Foto: LUKAS HUTER / AFP
 • Leknessund tjente nær en halv million på Giro-bragden

  Ifølge det danske nettstedet feltet.dk tjente Andreas Leknessund 39.742 euro for åttendeplassen i sammendraget i Giro d'Italia.

  Med en kurs på 11,82 for euroen gir det 470.000 innkjørte norske kroner. Tradisjonen i sykling gjør at rytterne ikke beholder pengene selv, men at de i stedet fordeles mellom lagets støtteapparat og øvrige ryttere som var med i rittet.

  Tromsøværingen kjørte flere dager i rosa ledertrøya og endte til slutt som nummer åtte sammenlagt.

  Sammenlagtvinneren Primoz Roglic fra Slovenia gjorde det ikke uventet best på pengefronten i årets Giro med 289.842 innkjørte euro, som utgjør 3,4 millioner norske kroner.

  Andreas Leknessund
  Foto: Gian Mattia D'Alberto / AP
 • Senstad blir Larvik-trener

  Arne Senstad (53) blir hovedtrener for håndballklubben Larvik i kvinnenes eliteserie.

  – Det er en stor ære å ta over en klubb som Larvik. Jeg har fulgt med lenge og synes det har vært spennende de siste årene. Jeg er en god kompis med Eirik Haugdal og har fulgt med på det han har gjort i klubben. Det er en fin gjeng som trener bra og leverte en god sesong i år, sier han i en pressemelding.

  Senstad har vært landslagstrener for Polen siden 2019 og skal fortsette i den gjerningen.

  53-åringen fra Kapp på Østre Toten flytter til Sandefjord i sommer. Han er samboer med tidligere Larvik-spiller Lise Løke og blir altså igjen trener for svigerinnen Heidi Løke.

  Larviks nye hovedtrener har to ganger blitt stemt fram som årets trener i Norge (2011/12, 2018/19), begge ganger som Storhamar-trener. Han trente Storhamar i sju sesonger (2006-2013), før han var i Oppsal i to sesonger (2013-2015). (NTB)

  Arne Senstad
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste