Utfordrer kompisen til strippe-stunt: – Kan ikke si nei

Aleksander Melgalvis skapte furore da han kastet klærne under Lillestrøms cupfeiring i fjor. Nå utfordrer han kompis og samboer Håkon Aalmen på KFUM Oslo til å gjøre det samme.

NM-vinner Aleksander Melgalvis (28) feiret cupgullet slik.

STRIPPET: Slik feiret Aleksander Melgalvis cupseieren i fjor.

Onsdag møter de to kompisene hverandre i cupens 3. runde når Lillestrøm møter andredivisjonslaget KFUM Oslo.

I den forbindelse utfordrer Melgalvis vennen til å gjenta strippestuntet hans fra cupfinalen i fjor - om KFUM Oslo skulle vinne cupfinalen.

– Aleksander har utfordret meg til å strippe hvis vi vinner cupen. Jeg kan ikke si nei til det. Så får vi se hvor langt vi kommer, forteller Aalmen.

– Ble litt hysteri

Mange husker nok fremdeles Aleksander Melgalvis' elleville feiring etter cupfinalen. LSK-spilleren kastet klærne i pur glede over seieren over Sarpsborg 08 og brukte deretter NM-trofeet til å dekke seg til.

– Det ble jo litt hysteri etterpå. Vi var vel live på Nyhetskanalen, også, husker kompisen og ler.

– Det gikk jo verden rundt, det var ikke måte på.

Måten NM-vinner Aleksander Melgalvis feiret cupgullet på, ble ikke tatt godt imot av Norges Fotballforbund, og Melgalvis forteller at han fremdeles får påminnelser om pokal-stuntet.

– Jeg kommer aldri unna det, men det er ikke noe jeg tenker på, smiler han.

Saken fortsetter

Aleksander Melgalvis og Håkon Aalmen

MØTES I CUPEN: Kompisene Aleksander Melgalvis og Håkon Aalmen.

– Det blir spesielt

Lillestrøm tok sin sjette cupseier da laget slo Sarpsborg 08 i fjorårets cupfinale.

– Det var så morsomt at jeg har lyst å oppleve det igjen, sier Melgalvis om cupseieren.

– Er det vanskelig å møte et andredivisjonslag som er i flyten?

– Ja, når man ikke er i flyten selv, så kan alle oppgaver være vanskelige. Men er vi der vi bør være, så skal vi vinne kampen, sier Melgalvis om onsdagens kamp.

Aalmen forteller at de to samboerne ikke har spilt mot hverandre så ofte.

– Det blir spesielt, sier han.

– Vi vet jo hva Lillestrøm står for, så vi får bare spille vårt spill. Har vi dagen i morgen, så er det fullt mulig.

– Men han setter noen perler i ny og ne. Vi må passe oss for han i morgen, sier Aalmen om kompisen.

NRK streamer alle cupoppgjør med eliteserielag involvert i tillegg til noen andre utvalgte kamper på NRK.no. Kampstart er kl 18.

Siste nytt

 • Adegbenro ut med skade

  Rosenborg slo 1. divisjonslaget Stjørdals Blink 3-1 i en treningskamp torsdag, men et skår i gleden var at Samuel Adegbenro måtte gå av banen tidlig etter å ha fått vondt i låret. På Twitter skriver Rosenborg at det trolig ikke er snakk om noen alvorlig skade, men at han gikk av for ikke å ta noen sjanser.

  En gammel RBK-kjenning markerte seg da Vålerenga slo Mjøndalen 2-0 på bortegress i en annen treningskamp. Matthías Vilhjálmsson scoret 1-0-målet etter 53 minutters spill. Mot slutten doblet Bård Finne Vålerengas ledelse.

  Samuel Adegbenro
  Foto: Terje Pedersen / Terje Pedersen
 • Børven ble matchvinner

  I Odds treningskamp hjemme mot Start ble Torgeir Børven matchvinner for skienslaget. Han scoret seiersmålet etter en drøy times spill og sørget for 2-1 til Odd. Eman Markovic hadde sendt Start i føringen før pause. Utligningen kom ved Onyekachi «Kachi» Ugwuadu etter 53 minutter.

  pPG8lbeDRFI
  Foto: Fredrik Hagen
 • Hegerberg tilbake med ball

  Stjernespissen Ada Stolsmo Hegerberg (24) driver opptrening etter korsbåndskaden i Polen. Onsdag trente hun med ball for første gang, ifølge L'Equipe. Hegerberg skadet det høyre kneet alvorlig under en treningsøkt i januar. Normal rehabiliteringstid etter en korsbåndskade er minst ni måneder, og Lyon-proffen gjør store framskritt. Hun befinner seg for tiden i Polen, der ektemannen Thomas Rogne spiller for Lech Poznan. Der er hun altså i gang med balltrening. (©NTB)

  16-delsfinalen i Champions League kvinner. Avaldsnes - Lyon (0-2)
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal