Hopp til innhold
Rosenborg vant 2-1 over Start

Søderlund-feiring vekker reaksjoner

Alexander Søderlund sendte Rosenborg til himmels tre minutter på overtid – men feiret ikke scoringen. Det får mange til å reagere.

Semifinale fotball NM Strømsgodset-Lillestrøm

Tålmodige Mos hylles: – Det har vært en tung sesong

Mustafa Abdellaoue har fattige 714 spilleminutter i årets eliteseriesesong, men blir av laget beskrevet som en ekstremt hardtarbeidende og lojal spiller.

NM i fotball 2018 Start - Bodø/Glimt (2-1).

Knalltøff trekning for Rekdal - møter Rosenborg i cup-semifinale

KRISTIANSAND (NRK) Kjetil Rekdal og hans Start reiser til Trondheim for å kjempe om cupfinaleplass, mens Strømsgodset tar imot regjerende cupmester Lillestrøm på Marienlyst.

Var forsvarsspiller for landslaget – reddet Godset til semifinale i debuten

HAUGESUND/ÅRÅSEN/OSLO (NRK): Morten Sætra (21) var på landslaget som forsvarsspiller. Torsdag vartet han opp med flere tigersprang i sin Godset-debut i mål.

Meling-skade la demper på RBKs festkveld – kan være ute i flere uker

LERKENDAL/OSLO (NRK): Rosenborg var best i det meste, og tok seg greit til semifinalen i cupen på bekostning av Vålerenga. Men det kostet dyrt.

NM i fotball 2018 Start - Bodø/Glimt.

Elleville jubelscener då Shala sende Start til semifinalen

Herolind Shala tende for alvor liv i håpet om ein etterlengte cupfinale for Start, då han senka Bodø/Glimt i kvartfinalen.

Kommentator: Gunnar Grindstein.

Legger seg paddeflat etter Panenka-flause: – Helt elendig

TROMSØ (NRK): Innbytter Runar Espejord berget Tromsø to ganger, men på straffer skulle lagkamerat Jostein Gundersen leke seg. Det endte på hodet ut av cupen.