Treningskamper fotball

 • Pedersen scoret i HamKam-debuten

  Marcus Pedersen scoret med et saksespark i HamKam debuten lørdag. Pedersen signerte nylig med barndomsklubben etter han sa opp kontrakten sin med Strømsgodset i fjor. Målet ga HamKam ledelsen over Sogndal, men kampen endte til slutt 1-1 etter en utligning kvarteret før slutt. Den tidligere landslagsspissen tilstod nylig og beklaget for en tidligere promillekjøring hendelse som han får straff for på mandag.

  Eliteserien fotball, menn (1. Runde): Strømsgodset - Haugesund
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Sarpsborg knuste Start

  I generalprøven før eliteseriestart neste uke vant Sarpsborg 08 4-0 mot Start. Hjemmelaget viste solid form seks dager før Vålerenga kommer på besøk i serieåpningen. Viking spilte 1-1 borte mot Haugesund, mens oppgjøret mellom Sandefjord og Mjøndalen endte målløst.

  dmwB
  Foto: Christoffer Andersen / Christoffer Andersen
 • Innbytar sikra VIF-siger

  Mange eliteserielag har spela treningskampar i dag.

  Kosuke Kinoshita og Mats Solheim scora i andre omgang i Stabæks siger på 2-0 over Odd.

  Samuel Adegbenro sette inn sigersmålet fem minutt før pause då Rosenborg slo Ranheim 1-0.

  Lars-Jørgen Salvesen, Janis Ikaunieks og Moses Mawa scora etter pause i Strømsgodset-sigeren på 3-0 over Raufoss.

  Innbytar Peter Michael Godly scora målet etter om lag ein times spel då Vålerenga slo Bodø/Glimt 1-0.

  Tidlegare på ettermiddagen spela Lillestrøm og Kristiansund 1-1. Flamur Kastrati scora først for KBK, Kristoffer Ødemarksbakken utlikna for LSK i andre omgang.

  Treningskamp Vålerenga - Bodø/Glimt
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Molde slo Brann i generalprøven

  Molde slo Brann 3-2 i den siste treningskampen før eliteseriestart. På grunn av smittevernseglene valgte lagene å møtes halvveis mellom Bergen og Molde, på Sogndals hjemmebane Fosshaugane. Magnus Wolff Eikrem satte inn 1-0 før Branns Robert Taylor utlignet. Gilbert Koomson sendte bergenserne i ledelsen, før Molde-innbytter Ola Brynhildsen satte inn 2-2-målet. Moldes Kristoffer Haraldseid ble matchvinner etter at han scoret 3-2-målet. Molde møter Aalesund i serieåpningen tirsdag 16. juni, mens Brann møter Haugesund borte dagen etter.

  aQhqFr20vHk
  Foto: Aleksandar Djorovic / Aleksandar Djorovic
 • Adegbenro ut med skade

  Rosenborg slo 1. divisjonslaget Stjørdals Blink 3-1 i en treningskamp torsdag, men et skår i gleden var at Samuel Adegbenro måtte gå av banen tidlig etter å ha fått vondt i låret. På Twitter skriver Rosenborg at det trolig ikke er snakk om noen alvorlig skade, men at han gikk av for ikke å ta noen sjanser.

  En gammel RBK-kjenning markerte seg da Vålerenga slo Mjøndalen 2-0 på bortegress i en annen treningskamp. Matthías Vilhjálmsson scoret 1-0-målet etter 53 minutters spill. Mot slutten doblet Bård Finne Vålerengas ledelse.

  Samuel Adegbenro
  Foto: Terje Pedersen / Terje Pedersen
Kampen mellom Brann og FK Haugesund endte 1 - 1. Erik Huseklepp var fornøyd med siste kamp på La Manga.

Siste nytt

 • Ingen debut for Skjelbred

  Per Ciljan Skjelbred er tilbake i trening, men ifølge Adresseavisen går det mot at Rosenborg blir uten 33-åringen i lørdagens hjemmekamp mot Strømsgodset.

  Den tidligere Hertha Berlin-spilleren var bare ti minutter på treningsfeltet på Lerkendal mandag før han gikk i garderoben med sin vonde legg.

  Han trente igjen onsdag, men innrømmet overfor Adresseavisen at lørdagens oppgjør mot Strømsgodset høyst sannsynlig går uten ham.

  Per Ciljan Skjelbred
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • ESPN: Ingen Ryder Cup før 2021

  Viktor Hovland får ikke muligheten til å representere Europa i Ryder Cup i 2020. Turneringen kommer til å bli utsatt i ett år til september 2021, ifølge ESPN.

  Bakgrunnen er koronapandemien, melder ESPN. Den amerikanske TV-kanalen skriver at den offentlige kunngjøringen av utsettelsen vil komme i løpet av onsdagen.

  Viktor Hovland, som er oppe på 42.-plass på verdensrankingen i golf, kunne fort blitt tatt ut til å representere Europa.

  Hovland
  Foto: Carlos Osorio / Carlos Osorio
 • Raja møter idrettstoppane torsdag

  Kulturminister Abid Raja har invitert fotballtoppane og idrettspresidenten til hastemøte om breiddefotballen torsdag ettermiddag. Det opplyser Raja sjølv på twitter i dag.

  Møtet kjem i stand etter at fotballforbundet har lagt sterkt press på ministeren for å få breiddefotballen også for spelarar over 20 år i gang.

  Raja er i Bremanger i Vestland, og vil møte idretten der. Eller ein annan dag om det passar betre, tvitrar ministeren.

  NFF ønskjer opning for full aktivitet i breiddefotballen frå 1. august.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal