Treningskamper fotball

 • Firmino-dobbel i siste treningskamp

  Roberto Firmino viste målform da Liverpool slo Osasuna 3–1 i generalprøven foran den nye Premier League-sesongen.

  Brasilianeren scoret to ganger før pause i en kamp der Liverpool hadde god kontroll. Jürgen Klopps menn spilte sin annen treningskamp på to dager – selvsagt med en helt annen ellever enn i 1-1-kampen mot Athletic søndag.

  1–0 kom etter 13 minutter, da Takumi Minamino avsluttet via et Osasuna-bein og over keeper.

  Sju minutter senere var det Firminos tur. I et flott Liverpool-angrep slo Kostas Tsimikas inn fra venstre, og spissen var frampå og styrte inn 2–0.

  Minamino tok servitørrollen da Firmino scoret sitt andre for kvelden fem minutter før pause. Spissen dempet japanerens innlegg og satte igjen ballen i mål fra kort hold.

  Firmino og hans lagkamerater serieåpner borte mot Norwich kommende lørdag. (NTB)

  Pre Season Friendly - Liverpool v Osasuna
  Foto: Craig Brough / Reuters
 • Finne og Nilsen med målpoeng

  Bård Finne brukte ikke lang tid på å vise seg fram da han mandag ikledde seg Brann-drakten for første gang på åtte år.

  Den 26 år gamle spissen skrev under for gamleklubben før helgen, og mandag fikk han sjansen fra start i en treningskamp mot Fyllingsdalen, som Brann vant 3–1.

  Finne bidro med et par fine offensive initiativ i innledningen av oppgjøret, og idet kampuret rundet 14 minutter slo han til skikkelig.

  Robert Taylor fintet av en Fyllingsdalen-spiller på venstrekanten og spilte inn i feltet, der Finne kom løpende og bredsidet inn 1–0.

  Fire minutter senere markerte også en annen hjemvendt Brann-helt seg. Sivert Heltne Nilsen, som forlot Bergen for tre år siden, slo en fin målgivende pasning da Filip Delaveris økte til 2–0.

  Kommende helg skal Brann spille hjemmekamp mot Sandefjord. (NTB)

  Eliteserien fotball 2018: Bodø/Glimt-Brann.
  Foto: Mats Torbergsen / NTB
 • Feide Juventus av banen uten Messi

  Et Lionel Messi-løst Barcelona hadde få problemer i den siste oppkjøringskampen før seriestart. Juventus ble feid av banen med 3-0.

  Memphis Depay sendte katalanerne i ledelsen etter tre minutter, før Martin Braithwaite økte til 2-0 etter 57 minutter. Innbytter Riqui Puig fastsatte sluttresultatet til 3-0 på overtid mot et Juventus-lag som stilte med blant andre Cristiano Ronaldo fra start. (NTB)

  Spain Soccer Joan Gamper Trophy
  Foto: Joan Monfort / AP
Kampen mellom Brann og FK Haugesund endte 1 - 1. Erik Huseklepp var fornøyd med siste kamp på La Manga.

Siste nytt

 • Riiber klar for konkurranse igjen

  Norges Skiforbund sender sju utøvere til sesongens nest største høydepunkt, «trippelen» i østerrikske Seefeld.

  Jarl Magnus Riiber er klar for konkurranser igjen sammen med det norske OL-laget. I tillegg får Andreas Skoglund og Simen Tiller sjansen i Østerrike.

  – Vi trenger virkelig en sånn prestisjefylt helg. Trippelen i Seefeld er for oss vinterens nest største hovedmål. I år blir konkurransen en utrolig viktig OL-test, sier sportssjef Ivar Stuan.

  Disse stiller for Norge:

  Espen Andersen Lommedalens Idrettslag
  Espen Dalhaug Bjørnstad Byaasen Skiklub
  Jørgen Nyland Graabak Byåsen Idrettslag
  Jens Lurås Oftebro IL Jardar
  Jarl Magnus Riiber, IL Heming
  Simen Tiller, Moelven IL
  Andreas Skoglund, Molde og Omegn IF

  Austria Nordic Combined World Cup
  Foto: Lisa Leutner / AP
 • Johaug og langrennskvinnene utsetter også hjemreise

  Også Therese Johaug og de kvinnelige langrennsutøverne utsetter sin hjemreise fra Seiser Alm til Norge, melder TV 2.

  Avreisen til Kina er allerede utsatt fra 27. januar til 31. januar for herrene etter at samtlige løpere ble definert som nærkontakter til den koronasmittede sprinttreneren Arild Monsen.

  Nå er det klart at også kvinnene utsetter hjemreisen fra Seiser Alm. Therese Johaug og de andre kvinnene skulle etter planen reise til Norge i dag, men blir værende i Seiser Alm.

  En utsettelse for Johaug og co. vil i praksis bety at de ikke kommer seg på Olympiatoppens første charterfly fra Gardermoen til Beijing torsdag. Neste oppsatte avgang er mandag.

  – Vi holder motet oppe så godt vi kan, sier Johaug til NRK.

  Langrennsstjernen går seg en runde i solskinnet i Seiser Alm, men stopper opp når NRK stiller henne spørsmål.

  – Vi får se om vi kommer oss til Kina, legger hun til.

  Ifølge TV 2 har ikke alle løperne som testet seg mandag ennå fått svar på testen. Ifølge kanalens opplysninger skal testene som er klare, ha vært negative.

  OL starter 4. februar. Første langrennsøvelse er kvinnenes skiathlon dagen etter.

  Høydetrening i Livigno
  Foto: Torstein Bøe / NTB
 • Grand Slam-håpet ute for useedede Cornet

  Useedede Alize Cornet (til høyre på bildet) hadde aldri før vært i en kvartfinale i en Grand Slam, men der ble det Australian Open-exit mot amerikanske Danielle Collins.

  Cornet er rangert som nummer 61 på verdensrankingen, men kom seg videre til kvartfinalen ved å slå tidligere verdensener Simona Halep. Mot amerikanske Collins sa det derimot stopp.

  Collins vant et jevnt første sett 7-5 og hadde ingen problemer med å vinne det andre settet og matchen med 6-1. Dermed har den 28 år gamle amerikaneren nådd en semifinale i en Grand Slam for første gang.

  I den andre kvartfinalen på kvinnesiden ble det tap for estiske Kaia Kanepi, som slo ut verdenstoer Aryna Sabalenka i fjerde runde. Hun hadde også sjuendeseedede Iga Swiatek fra Polen i kne, men måtte til slutt gi tapt. (NTB)

  Australian Open Tennis
  Foto: Hamish Blair / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal