Treningskamper fotball

 • Parr reddet Godset

  Vålerenga styrte mot 1–0-seier over Strømsgodset i en treningskamp fredag, men to minutter på overtid satte Jonathan Parr inn 1–1. Det ble også sluttresultatet.

  Bård Finne scoret for Vålerenga.

  Eliteserien i fotball 2017. Vålerenga-Strømsgodset
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Start vant treningskampen

  Start slo Jerv i trengingskampen spilt i Marbella i dag. Det var siste kamp mellom Start og Jerv før sesongstart. Islendingen Kristian Floki Finnbogason scoret det avgjørende målet.

Kampen mellom Brann og FK Haugesund endte 1 - 1. Erik Huseklepp var fornøyd med siste kamp på La Manga.

Siste nytt

 • Ser én «svensk» fordel for Norge

  Lars Lagerbäck er som kjent tidligere svensk landslagssjef og forlot en rådgiverrolle i Sverige da han tok over Norge i 2017. Nå er spørsmålet om det kan gi Norge en fordel før Sverige-møtet. – Fordelen er marginal. Den eneste fordelen jeg har, er at jeg kjenner en del av fotballspillerne rent personlig, sier Lagerbäck til NRK.

  Lagerbäck
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • NM-gull til Saugestad

  Stian Saugestad slo Adrian Smiseth Sejersted med en hundredel i norgesmesterskapet i super-G i Hemsedal mandag. Aleksander Aamodt Kilde tok bronsen og Kjetil Jansrud ble nummer fire.

  World cup alpint super-G Kvitfjell
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Tviberg knep NM-gullet

  Maria Therese Tviberg vant det som ble en kamp om små hundredeler under NM-rennet i super-G i Hemsedal mandag. Tviberg henviste forhåndsfavoritten Kajsa Vikhoff Lie til sølvplass. Bronsemedaljen gikk til Marte Monsen.

  Switzerland Alpine Skiing World Cup
  Foto: Alessandro della Valle / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal