Sykkel, Tour de France 2018

 • Boasson forlenget med sykkellaget

  Proffsyklisten Edvald Boasson Hagen skal sykle for Dimension Data også i 2019-sesongen. Det bekreftet nordmannens lag mandag. Boasson gjør seg klar for sin femte sesong med Dimension Data. Han har vunnet 26 ganger med laget.

  Tour des Fjords 2018
  Foto: Siv Kristin Sællmann / NRK
 • Slik skjedde det:

  Med så mye som skjedde her er det på sin plass å sammenfatte innspurten litt:

  Seks ryttere stakk i brudd med fire mil igjen og ledet lenge, men ble hentet inn av hovedfeltet på den siste runden. Én kilometer før mål stakk Yves Lampaert fra og fikk en god luke, men som ventet ble det massespurt på Champs-Élysées.

  Der var Kristoff sterkest og sørget for norsk jubel i Paris. Edvald Boasson Hagen tok fjerdeplassen.

Siste nytt

 • Casper Ruud videre i Miami

  Casper Ruud slo mandag Jason Jung fra Taiwan i to strake sett og er videre til 2. kvalifiseringsrunde i Miami Open, som er siste hinder før turneringen. Nå venter vinneren av oppgjøret mellom australske Alex Bolt og Jevgenij Donskoj fra Russland.

  Tennis - Australian Open - Casper Ruud of Norway v Quentin Halys of France - Court 19, Melbourne, Australia
  Foto: Thomas Peter / Reuters
 • Ajer klar til Spania-kampen

  Kristoffer Ajer blir klar til den første EM-kvalifiseringskampen borte mot Spania på lørdag, i følge landslagssjef Lars Lagerbäck. 20-åringen fullførte ikke for Celtic mot Dundee lørdag, etter at han fikk en smell i ansiktet og måtte ha behandling.

  A-landslag fotball menn 2018 Norge-Bulgaria
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sundby ferdig for sesongen

  Martin Johnsrud Sundby står over verdenscupavslutningen i Canada, skriver Norges Skiforbund i en pressemelding. «Luften har rett og slett gått ut av ballongen», heter det. Totalt skal 20 norske utøvere delta i minitouren i Quebec.

  Sundby.
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal