NRK Meny

Sjakk, Norway Chess

 • Ny remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spilte remis med svarte brikker mot tidligere verdensmester Vishy Anand i Norway Chess. Dermed avslutter Carlsen den skuffende turneringen med kun en seier.

  Magnus Carlsen
  Foto: Maria Emelianova
 • Carlsen slo Karajakin

  Magnus Carlsen slo tilbake og tok sin første seier i Norway Chess da VM-motstander Sergej Karjakin ble slått torsdag.

  Magnus Carlsen
  Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
 • Remis for Carlsen

  Magnus Carlsen spilte remis, med hvite brikker, mot sin tidligere VM-sekundant Maxime Vachier-Lagrave i dagens oppgjør i Norway Chess. Dermed fortsetter rekken med skuffende resultater for verdensmesteren, som fortsatt ikke har vunnet et parti i årets turnering.

  Magnus Carlsen
  Foto: Maria Emelianova
 • Carlsen til Stavanger i 2017

  Norway Chess arrangeres i Stavanger også i 2017.Turneringen skal spilles i tidsrommet 5. til 17. juni. Magnus Carlsen skal spille VM-kamp mot russeren Sergej Karjakin i New York senere i år, og Karjakin er også en av dem som vil delta.

  Magnus Carlsen
  Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games: Rullebrett, street
X Games: Rullebrett, street