NRK Meny
Erna Solberg foran valgkampbussen til Høyre
Foto: Espen Breivik / NRK

Partiet Høyre

Oppsummert

Høyre vant sammen med de andre borgerlige stortingsvalget i 2013, og har siden sittet i regjering med Fremskrittspartiet. Fredag åpnet Erna Solberg Høyres landsmøte.

 • Høyre rekordpopulære hos studenter

  Høyre har tatt igjen Arbeiderpartiet, og er nå det største partiet blant norske studenter, viser en ny meningsmåling gjennomført for Universitas. Blant studentene som oppgir partipreferanse svarer 21,9 prosent Høyre.

 • Åpner for unntak fra botidskrav

  Barneminister Linda Hofstad Helleland åpner for å myke opp kravet om at begge foreldre må ha fem års botid for å kunne motta kontantstøtte.

 • Unge Høyre vil verne mot oljeboring

  Et flertall i Unge Høyres programkomité vil gå imot moderpartiet og verne Lofoten, Vesterålen og Senja mot oljeboring. – Det er ikke faglig forsvarlig å tillate risikoen for oljeutslipp der, sier sentralstyremedlem Daniel Skjevik-Aasberg til NRK.

 • Sykdom rammet Høyres landsmøte

  Åtte deltakere på Høyres landsmøte ble søndag formiddag syke med oppkast og diaré. Det opplyser partiets stab i en epost som er sendt ut til alle som har vært til stede på storsamlingen på Gardermoen.

 • Høyre diskuterer arbeidsliv søndag

  Siste dag av Høyres landsmøte går med til å behandle en storresolusjon om arbeid og inkludering. Å fjerne aldersgrensen på 72 år i arbeidsmiljøloven og innstramminger i aktivitetskravet for sykmeldte er blant sakene som skal diskuteres.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no