Mesterligaen 2020/2021

 • Nguen hjalp Ferencvaros videre

  Tokmac Nguen noterte seg for en målgivende pasning da Ferencváros slo Dinamo Zagreb 2-1 i tredje runde i mesterligakvalifiseringen. I siste runde venter Molde.

  Nguen har denne sesongen sju mål og en målgivende for Ferencváros på seks kamper, og scoret blant annet begge målene da laget slo ut Celtic i mesterligakvalifiseringen.

  Tokmac Nguen
  Foto: Bernadett Szabo / Reuters
 • Molde videre etter straffedrama

  Molde er klar for spill i Europa etter å ha slått Qarabag etter straffer. Nå møter de Ferencvaros i play-off om en plass i Mesterligaen. Seieren i kveld gjør uansett at laget minimum spiller Europa League denne høsten.

  Molde hadde sjansen til å avgjøre kampen i den første ekstraomgangen, men Etzaz Hussain brente straffesparket etter at Ohi Omoijuanfo ble felt.

  I ordinær tid hadde Qarabag vært nærmest å avgjøre, men flere solide redninger av Andreas Linde holdt Molde inne i oppgjøret. Linde ble også helten da han reddet aserbadsjanernes sjette straffespark.

  Etzaz Hussain
  Foto: Petros Karadjias / AP
 • Molde må til Kypros

  Mesterligakampen i fotball mellom Molde og aserbajdsjanske Qarabag spilles i Larnaka på Kypros. Det bekrefter Molde-direktør Ole Erik Stavrum onsdag.

  Det er UEFA som har tatt den endelige beslutningen rundt kampsted etter at oppgjøret måtte flyttes som følge av norske myndigheters karanteneregler.

  – Rent ut fra forhold rundt smittevern er dette en løsning vi lever veldig godt med. Kypros er i utgangspunktet et gult land vi kommer oss fram og tilbake til uten karantene, sier Molde-direktør Stavrum til NTB.

  Tirsdag bekreftet kulturminister Abid Raja at Molde ikke ville få noe karanteneunntak knyttet til kampen. (NTB)

  UEFA Champions League-kvalifisering fotball 2020: Molde - KuPS
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sportsnyheter

Knust etter kjempemissen: – Fare for søvnløse netter resten av livet

Eirik Hestad hadde en kjempemulighet til å skyte Molde til mesterligaens gruppespill for første gang på 21 år. Men inngangspremien på 250 millioner kroner glapp og i stedet blir det europaligaspill.

Jens Petter Hauge har landet i Milano – ble møtt av et stort presseoppbud på flyplassen

Jens Petter Hauge er ventet å signere for AC Milan i løpet av kort tid, og i ettermiddag landet han på flyplassen i Milano. Dersom alt går i boks og Hauge signerer for italienerne, betyr det samtidig at Bodø/Glimt snart kan ha solgt spillere for nær 100 millioner kroner på ett år.

Siste nytt

 • Hagen og NTT-rytterne fristilt

  NTT Pro Cycling er på jakt etter en ny hovedsponsor, og nå er samtlige ryttere fristilt, skriver Procycling.no. Edvald Boasson Hagen og Rasmus Fossum Tiller sykler begge for laget, og det er foreløpig usikkert hvorvidt laget klarer å få på plass en ny sponsor før nyttår. Laget må ha de økonomiske rammene på plass for å få lisens for 2021. – Det er leit at NTT ikke har resignert, og at vi er uten lag fra neste år. De jobber med å få inn hovedsponsor, og så jobber jeg med å finne alternativer. Jeg regner med at det går greit, men det er ikke ideelt når det er så sent på året, sier Hagen til NRK. Hagen, som er på utgående kontrakt, mener det er sannsynlig at han sykler for et annet lag i 2021.

  Boasson Hagen
  Foto: Christophe Ena / AP
 • Tromsø ydmyket Ull/Kisa

  Tromsø inntok tabelltoppen i 1. divisjon med en knallsterk 7-0-seier over Ull/Kisa på Jessheim tirsdag kveld. Mikael Ingebrigtsen scoret tre ganger, Runar Espejord satte to baller i nettet, mens Kent-Are Antonsen og Eric Kitolano scoret én gang hver.

  587XXoz5rdM
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Liverpool-spiller isolert

  Liverpool-spiller Thiago Alcântara har testet positivt på koronaviruset og er i tråd med smittevernprotokollen i isolasjon i sitt hjem. Liverpool opplyser at han har lette symptomer på covid-19, men at helsetilstanden hans er god og at symptomene er på retur, melder NTB.

  M1RM1eZng28
  Foto: Michael Regan / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal