Hopp til innhold
Manchester City
Foto: Peter Powell / PETER POWELL

Manchester City

 • De Bruyne ble årets spiller i Premier League

  Manchester Citys Kevin De Bruyne er kåret til sesongens beste spiller i Premier League. Samtidig ble lagkamerat Phil Foden kåret til årets unge spiller for andre år på rad. City er favoritter til å sikre ligatittelen søndag.

  de Bruyne
  Foto: CRAIG BROUGH / Reuters
 • The Athletic: Haalands overgang til Manchester City bekreftes denne uken

  Ifølge det anerkjente nettstedet The Athletic, blir Erling Braut Haalands overgang fra Borussia Dortmund til Manchester City offentliggjort i løpet av denne uken. Nettstedet viser til anonyme kilder i Tyskland som sier at avtalen er i boks, og at det er enighet om de personlige vilkårene for nordmannen.

  Også Borussia Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl sa i helgen at det ville bli klarhet i situasjonen rundt Haaland i løpet av denne uken.

  Det har lenge blitt spekulert rundt Haalands klubbfremtid. City har lenge vært favoritt til å sikre seg superspissen, men også Real Madrid har vært blant de nevnte klubbene. Nordmannen skal ha en utkjøpsklausul på om lag 750 millioner i kontrakten med Dortmund.

  Erling Braut Haaland
  Foto: Martin Meissner / AP
 • City unngikk feilskjær – tok tilbake ligaledelsen

  Manchester City fortsetter å holde seg unna trøbbel i dragkampen med Liverpool. Lørdag ble det 4-0-seier over Leeds og fortsatt tabelltopp i Premier League.

  Liverpool slo Newcastle 1-0 tidligere lørdag og la med det presset over på City foran bortekampen mot Leeds. Der ble det aldri særlig spennende til tross for at Leeds kom til flere store muligheter. Vertene greide ikke å få ballen forbi City-keeper Ederson.

  Det skulle straffe seg da Rodri stanget Manchester City i ledelsen etter 13 minutter. Derfra og ut var seieren aldri truet. Etter pause økte Nathan Aké og Gabriel Jesus til 3-0, mens Fernandinho gjorde gjestenes fjerde nettkjening på overtid.

  Tapet var et hardt slag for Leeds som kjemper for å unngå nedrykk. De har fem poeng ned til Everton under streken med to kamper mer spilt. (NTB)

 • Straffe til Real

  Manchester City tar imot Real Madrid til den første av to semifinalar i Champions League tysdag kveld. Følg og høyr kampen direkte her.

  Etter to minutt sørga Kevin De Bruyne for 1-0 til heimelaget etter ei stupheading av verdsklasse. Etter 11 minutt sørga Gabriel Jesus for at City no er oppe i tomålsleiing.

  I det 33. minuttet sørga Karim Benzema for redusering for Real Madrid.

  Det stod 2-1 til pause, no er 2. omgang blåst i gang. Etter sju minutt sørga Phil Foden for at City gjekk opp til 3-1.

  Berre minuttar seinare kom det ny spenning i kampen då Vinícius Júnior gjekk på aleine og skåra Real sitt andre mål.

  Etter 74 minutt sørga City for ny tomålsleiing då Bernardo Silva dunka ballen i krysset.

  Men så reduserte Real Madrid igjen, denne gongen på straffe. Karim Benzema var sikker i si sak og reduserte til 4-3.

  Bernardo Silva
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Jesus herjet da City satte press på Liverpool

  Manchester City ga seg ikke før det sto hele 5–1 på måltavla mot Watford på Etihad Stadium – dermed legger de lyseblå press på Liverpool og leder ligaen med fire poeng med én kamp mer spilt.

  Gabriel Jesus hadde en drømmedag dag på jobben. Brassen noterte seg med intet mindre enn fire scoringer, hvorav én av scoringene var på straffe.

  – Det er så dødelig effektivt, sa TV 2s kommentator Robin Grov etter Jesus sitt fjerde mål.

  Kampens fineste mål sto derimot lagkamerat Rodri for. Han banket til fra 20 meter og rett i krysset.

  Hassane Kamara sørget for et trøstemål til Watford som til slutt taper 5–1 og gjør ting fra vondt til verre. De styrer mot nedrykk og er med dagens tap seks poeng bak Burnley med fem kamper igjen å spille.

Sportsnyheter

City

City beklager angrep på Villa-keeper etter ligaseieren

Da Manchester City-supporterne stormet banen etter å ha sikret serietittelen, ble Robin Olsen overfalt, ifølge klubben. Ligamesterne beklager hendelsen.

Siste nytt

 • Dixon satte fartsrekord

  Scott Dixon sikret beste startposisjon i billøpsklassikeren Indianapolis 500 med den raskeste kvalifiseringstid noen gang, melder NTB.

  Dixon hadde snittfart på 376,580 km/t over fire runder på ovalbanen, og så fort har ingen kjørt i kampen om «pole position». Newzealenderen sikret beste startposisjon i løpet for femte gang.

  b0aoGmk3LDc
  Foto: Michael Conroy / AP
 • Hovland langt bak

  Viktor Hovland var i favorittsjiktet før det amerikanske PGA-mesterskapet, men endte på delt 41.-plass. Hovland fikk mye motgang også på avslutningsrunden i det amerikanske PGA-mesterskapet, blant annet med hattrick i bogeyer, melder NTB.

  Justin Thomas vant etter omspill mot Will Zalatoris.

  HiIQe_eLQg0
  Foto: Orlando Ramirez / Reuters
 • Frisk Sørloth tross tap

  Alexander Sørloth herjet med Atlético Madrid-forsvaret i en omgang, men fikk ikke uttelling. Real Sociedad måtte tåle 1-2-tap i sesongens siste kamp.

  Hjemmelaget var klart best i første omgang og burde ha ledet ved pause. Sørloth serverte Rafinha to kjempesjanser som ble misbrukt. Nordmannen burde også hatt straffespark da han ble felt, men dommeren fikk ikke med seg at han ble sparket på foten.

  Etter sidebytte var det helt andre takter fra Atlético, og Rodrigo de Paul scoret ledermålet med en suser i krysset før Angel Correa skrudde inn 2-0.

  Sørloth ble byttet ut i det 72. minutt og endte med fire seriemål på 33 kamper i leieoppholdet.

  Innbytter Jon Guridi reduserte på overtid i styrtregnet, men Atlético berget seieren.

  LaLiga - Real Sociedad v Atletico Madrid
  Foto: VINCENT WEST / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste