Manchester City

 • Kompany forlater City

  Manchester Citys lagkaptein Vincent Kompany forlater klubben etter elleve sesonger. Lørdagens FA-cuptriumf ble hans siste kamp i lyseblått, skriver han på Facebook. Kompany varsler at et nytt innlegg om kort tid vil fortelle hvor framtiden ligger.

  Kompany
  Foto: David Klein / Reuters
 • Guardiola svarte om anklagene

  Manchester City-manager Pep Guardiola sier følgende om anklagene om brudd på UEFAs regler: – Dersom UEFA sier at vi har gjort noe galt vil vi bli straffet. Jeg vet folk vil at vi skal være skyldige, men vi er uskyldige til det motsatte er bevist.

  Guardiola
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Manchester City slår tilbake

  Manchester City avviser at klubben har forbrutt seg mot fotballens økonomiske regelverk og tar avstand fra det den kaller uriktige lekkasjer. New York Times meldte at etterforskningen mot klubben kan ende med utestengelse fra spill i Europa i ett år.

  X90004
  Foto: TOBY MELVILLE / Reuters

Siste nytt

 • Greenwood sikret United-seier

  Mason Greenwood (17) ble kampens eneste målscorer da Manchester United slo Inter 1–0 i en treningskamp i Singapore lørdag.

  Greenwood scoret i sin andre kamp på rad, han satte 1–0-målet mot Leeds tidligere denne uken.

  Mason greenwood
  Foto: Roslan Rahman / AFP
 • Tap for Liverpool

  Liverpool gikk på et 2-3-tap for Borussia Dortmund i en treningskamp i USA natt til lørdag. Det tyske laget tok ledelsen etter bare tre minutter, og ledet 3-1 før det var spilt en time. Rhian Brewster pyntet så på resultatet fra straffemerket.

  X02835
  Foto: Trevor Ruszkowski / Reuters
 • Algerie vant Afrikamesterskapet

  Baghdad Boudjenah ga Algerie en drømmestart allerede etter to minutter i finalen mot Senegal fredag kveld. Senegal klarte aldri å komme tilbake i oppgjøret, og dermed vant Algerie turneringen for første gang siden 1990.

  Africa Cup of Nations 2019 - Final - Senegal v Algeria
  Foto: Amr Abdallah Dalsh / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal