Manchester City

 • Norsk 16-åring til Manchester City

  Vålerengaspilleren Oscar Bobb er klar for Manchester City. Nordmannen måtte vente til han fylte 16 år før han kunne skrive under for storklubben. I City går han inn i det som anses som det beste ungdomsakademiet i Storbritannia. Andre nordmenn som har vært i City-akademiet er Omar Elabdellaoui, Martin Samuelsen og Eirik Johansen.

  Laster Twitter-innhold
 • Norsk stortalent klar for City

  Oscar Bobb har signert for regjerende Premier League–mester Manchester City, det bekrefter unggutten selv på sin Instagram-konto. 15-åringen begynte karrieren i Lyn før han signerte for Vålerenga, hvor han har spilt de to siste sesongene.

 • Kompany forlater City

  Manchester Citys lagkaptein Vincent Kompany forlater klubben etter elleve sesonger. Lørdagens FA-cuptriumf ble hans siste kamp i lyseblått, skriver han på Facebook. Kompany varsler at et nytt innlegg om kort tid vil fortelle hvor framtiden ligger.

  Kompany
  Foto: David Klein / Reuters
 • Guardiola svarte om anklagene

  Manchester City-manager Pep Guardiola sier følgende om anklagene om brudd på UEFAs regler: – Dersom UEFA sier at vi har gjort noe galt vil vi bli straffet. Jeg vet folk vil at vi skal være skyldige, men vi er uskyldige til det motsatte er bevist.

  Guardiola
  Foto: Frank Augstein / AP

Siste nytt

 • Atletico reddet poeng på overtid

  Juventus fikk en god start på årets mesterligasesong da de tok ledelsen 2–0 mot Atlético Madrid på bortebane, men hjemmelaget kom knallsterkt tilbake. Juan Cuadrado og Blaise Matuidi sørget en 2-0-ledelse til laget fra Torino, mens Stefan Savic reduserte til 2-1 20 minutter før full tid. På overtid sørget Hector Herrera for at det ble ett poeng til begge lagene i sesongdebuten. I den andre kampen i gruppen sørget Lokomotiv Moskva for en fin start på turneringen, da de slo Bayer Leverkusen 2–1 i Tyskland.

  X01622
  Foto: SUSANA VERA
 • Manchester City overlegne i Ukraina

  Manchester City vant komfortabelt 3–0 borte mot Sjakhtar Donetsk i første kamp av mesterligaens gruppespill. Riyad Mahrez, İlkay Gündoğan og Gabriel Jesus scoret målene for gjestene. I den andre kampen i gruppen slo Rosenborgs overmenn, Dinamo Zagreb, Atalanta hele 4–0.

  AFP_1KE5HM
  Foto: SERGEI SUPINSKY / AFP
 • Di Maria herjet med Real Madrid

  Tidligere Real Madrid-spiller Angel Di Maria stod for to av målene da PSG slo Real Madrid 3-0 i første kamp av mesterligaens gruppespill. Begge Di Marias mål kom i første omgang, mens Thomas Meunier økte ledelsen på overtid av den andre omgangen. Både Gareth Bale og Karim Benzema satt også ballen i mål, men scoringene ble annullert for henholdsvis hands og offside.

  X02011
  Foto: BENOIT TESSIER

Sendeplan

Kl. Program Kanal