Champions League - Group E - FC Salzburg v KRC Genk
Foto: Leonhard Foeger / Reuters

Mesterligaen 2018/2019

Oppsummert

 • Virgil van Dijk årets spelar

  Liverpool-spelaren van Dijk er av UEFA kåra til årets spelar. Den nederlandske forsvarsspelaren var nominert saman med Christian Ronaldo og Lionel Messi. 28-åringen har mellom annan vunne meisterligaen i år med Liverpool. Det er første gong ein nederlendar har vunne prisen. Han fekk også prisen for årets forsvarsspelar i Europa. Lagkamerat Alisson Becker vart kåra til årets målvakt. Den 22-år gamle Frenkie de Jong frå Ajax fekk tittelen som årets midtbanespelar. Medan årets angrepsspelar vart argentinaren Lionel Messi på Barcelona.

  van Dijk
  Foto: Valery Hache / AFP
 • Starter med to som har vært skadet

  Både Kane og Winks har vært skadet en god stund, og det er lenge siden de har startet for Tottenham. Kane spilte sist 9. april. Sånn sett tar Pochettino en viss sjanse ved å la begge spille fra start, men samtidig er dette spillere som virkelig har levert før.

 • Kane starter

  Der kom Tottenhams startoppstilling! Og Harry Kane er med.

  Lloris, Trippier, Rose,Alderweireld, Vertonghen, Son, Winks, Kane, Sissoko, Alli, Eriksen er de som starter.

  Laster Twitter-innhold
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Målfest i Deila-debuten

  Ronny Deilas New York City sørget for målfest i nordmannens første tellende kamp som trener. New York-klubben sesongåpnet med 5-3 seier borte mot costaricanske San Carlos i den nord- og mellomamerikanske mesterligaen.

  – Først og fremst er jeg stolt av gutta, jeg synes de gjorde en kjempejobb i dag. Den første viktige kampen vi spiller. Du kan se hva vi ønsker å oppnå med laget og hvordan vi ønsker å spille, sa Deila på pressekonferansen etter kamp.

  Eliteserien fotball 2019 : Tromsø-Vålerenga (0-0)
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Thelin både helt og syndebukk

  Isaac Kiese Thelin scoret for begge lag da Malmø tapte 2-1 borte mot Wolfsburg i europaligaens 16-delsfinale torsdag. I andreomgang scoret svenskenes innleide spiss på straffe og sendte de lyseblå i føringen. Men etter en knapp time skulle han selv avslutte Wolfsburgs snuoperasjon. Thelin skulle bare klarere et hjørnespark, men endte i stedet opp som matchvinner, for tyskerne.

  Germany Soccer Europa League
  Foto: Michael Sohn / AP
 • Elabdellaoui tap mot Arsenal

  Omar Elabdellauoi og Olympiakos innledet kampen sterkt og ga Arsenal kamp helt til døra i Athen torsdag kveld. Men Alexandre Lacazettes scoring i det 81. minutt ga fjorårsfinalist Arsenal et godt utgangspunkt med 1-0 før det andre oppgjøret i europaligaens 16-delsfinale.

  Omar Elabdellaoui
  Foto: Louisa Gouliamaki / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal