Hopp, menn

Oppsummert

 • 16.10: V-cup laghopp, menn
 • Direkte fra Zakopane, Polen.
 • Kommentatorer: Christian Nilssen og Johan Remen Evensen
 • Taper Tyskland terreng?

  Eisenbichler lander på 132 meter og Tyskland går inn i ledelsen, men det er ikke et optimalt hopp, forteller Remen Evensen i kommentatorboksen:

  – Her er det muligheter for Robert å hoppe innpå.

 • Aschenwald dårlegare enn Lindvik

  Austerrike taper terreng til Noreg, og dermed sikrer Noreg andreplassen stadig meir. Austerrike er no nede på femteplass, men det er berre eit halvt poeng opp til tredjeplassen som Japan og Slovenia no deler på.

 • Lindvik leverer strålande hopp

  Marius Lindvik hopper Noreg opp i kampen om sigeren igjen, og Noreg ligg no 10,8 poeng bak Tyskland. Før Lindvik sitt hopp var avstanden 20,1 poeng.

 • Schmid hoppar Tyskland i tet

  Tyskland ligg framleis på første etter at Schmid hoppa. Det er no rundt 31 poeng ned til Japan som har teke innpå 10 poeng etter Sato sin bakkerekord.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Sikret X Games-sølv med supertriks

  Friskiutøveren Birk Ruud tok sølv i big air i X Games natt til lørdag til tross for at han leverte et triks som aldri har vært gjort i en konkurranse tidligere. Til NRK forteller Ruud at han landet trikset, en triple cork 1800, allerede i august, og at siden da hadde han tenkt til å prøve det i X Games, selv om han vurderte å droppe det like før han satte utfor.

  – Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle gjøre det i går, for jeg var så sliten. Så kjørte Christian Nummedal før meg, og han gjorde en svær switch trippel 1800 og landet den. Da fikk jeg den boosten jeg trengte og tenkte at dette går. Så det var takket være ham at jeg tenkte det var mulig, forteller en fornøyd Ruud på telefon fra USA.

  Svenske Henrik Harlaut vant Big Air-konkurransen.

 • Solid skyting gav norsk andreplass

  Noreg gjekk inn til andreplass på den blanda skiskyttarstafetten i slovenske Pokljuka. Tarjei og Johannes Thingnes Bø, Synnøve Solemdal og Ingrid Landmark Tandrevold klarte seg med fire ekstraskot og tok andreplassen bak suverene Frankrike. Tyskland tok tredjeplassen. Tiril Eckhoff er sjuk og Marte Olsbu Røiseland stod over dagens løp i Pokljuka.

  d8dT9PeEZUA
  Foto: Berit Roald / Berit Roald
 • Suveren norsk kombinertsiger

  Det norske laget gjorde det bra i hoppbakken og var åleine i tet frå start til mål i langrennet i Oberstdorf. Espen Bjørnstad, Jens Luraas Oftebro, Jørgen Graabak og Jarl Magnus Riiber gjekk kontrollert inn til ein klar siger framfor Tyskland (+1.34) og Japan (+2.50). Rennet er prøve-VM før neste års ski-VM i Oberstdorf.

  Austerrike sin veteran, Bernhard Gruber, fekk det spesielt hardt, og det som kan ha vore sjukdom hos Gruber øydela konkurransen for Austerrike.

  Riiber og Graabak
  Foto: BARBARA GINDL

Sendeplan

Kl. Program Kanal