- Følte jeg gjorde jobben min

Jonas Holøs leverte en solid kamp da Colorado Avalanche avsluttet sin road trip med 3-1-seier borte mot New York Rangers mandag. Dette var nordmannens første NHL-seier.

Video Holøs spilte 17 minutter da Rangers ble slått

VIDEO: Holøs spilte 17 minutter da Rangers ble slått.

- Jeg følte at jeg hadde en ganske stabil match i dag, og at jeg gjorde jobben min, sier han. Det er deilig når man får med seg to poeng hjem, sier han til NRK.

Holøs fikk totalt 16.44 minutter på isen, 1.40 i overtall, 2.11 i undertall, og gjorde svært få feil i sin annen NHL-kamp.

Han var på isen ved to av Avalanche sine mål, begge i overtall, men noterte seg ikke for poeng.

Les også:

- Betyr mye

I helgen fikk han mest istid av samtlige da det ble 2-5-tap mot New York Islanders. Det var sarpingens debut i det gode hockeyselskap.

- Det betyr veldig mye å være med. Det innebærer at jeg må ha gjort sakene mine bra sist gang, og det setter jeg veldig pris på, sier han.

Resultater NHL

Chris Stewart styrte inn 1-0 12.41 ut i første periode. Rangers slo tilbake ved Alexander Frolov like før pause.

Russeren fikk kreditert sitt første mål for sesongen da en Avalanche-spiller forsøkte å dekke en tversoverpasning, men i stedet tok med seg pucken inn i mål.

Hjemmekamper

Stewart var også mannen bak 2-1, som kom etter 7.20 i sluttperioden, også det i overtall. Daniel Winnik pirket inn Avalanches siste mål et snaut halvminutt senere.

- Nå er det to hjemmematcher, og da håper jeg bare at jeg spiller, forteller Holøs til NRK.

Mats Zucarello Aasen var ikke i troppen til New York Rangers. Aasen virker å være langt unna Rangers sin tropp, og selv med flere skader er han fremdeles på farmerlaget i AHL.

Siste nytt

 • Tre nykommere på årets hopplandslag

  Hopplandslaget utvides fra 12 til 15 utøvere. Anders Håre (20), Thea Minyan Bjørseth (16) og Eirin Kvandal (18) er nye på laget. Kvinnelandslaget blir utvidet til seks utøvere, mens ni utøvere er tatt ut til herrelandslaget. Landslaget innleder med samling på Lillehammer denne uken.

  Hopp
  Foto: Gorm Kallestad
 • Lundby mottok Raw Air-prisen

  Maren Lundby vant som kjent Raw Air sammenlagt i mars, men turneringen ble avbrutt på grunn av koronautbruddet. Nå har hun imidlertid mottatt beviset på at hun gikk til topps i den prestisjefulle hoppturneringen. Lundby vant samtidig verdenscupen sammenlagt.

  Maren Lundby
  Foto: Frode Søreide / NRK
 • RBK henter landslagsspiller

  Kristine Minde forlater storklubben Wolfsburg til fordel for Rosenborg, melder klubben på sine nettsider. Minde, som har 107 landskamper for Norge, er spilleklar for RBK fra 1. august 2020 med kontrakt ut 2022.

  Minde
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal