Hopp til innhold

- Følte jeg gjorde jobben min

Jonas Holøs leverte en solid kamp da Colorado Avalanche avsluttet sin road trip med 3-1-seier borte mot New York Rangers mandag. Dette var nordmannens første NHL-seier.

Video Holøs spilte 17 minutter da Rangers ble slått

VIDEO: Holøs spilte 17 minutter da Rangers ble slått.

- Jeg følte at jeg hadde en ganske stabil match i dag, og at jeg gjorde jobben min, sier han. Det er deilig når man får med seg to poeng hjem, sier han til NRK.

Holøs fikk totalt 16.44 minutter på isen, 1.40 i overtall, 2.11 i undertall, og gjorde svært få feil i sin annen NHL-kamp.

Han var på isen ved to av Avalanche sine mål, begge i overtall, men noterte seg ikke for poeng.

Les også:

- Betyr mye

I helgen fikk han mest istid av samtlige da det ble 2-5-tap mot New York Islanders. Det var sarpingens debut i det gode hockeyselskap.

- Det betyr veldig mye å være med. Det innebærer at jeg må ha gjort sakene mine bra sist gang, og det setter jeg veldig pris på, sier han.

Resultater NHL

Chris Stewart styrte inn 1-0 12.41 ut i første periode. Rangers slo tilbake ved Alexander Frolov like før pause.

Russeren fikk kreditert sitt første mål for sesongen da en Avalanche-spiller forsøkte å dekke en tversoverpasning, men i stedet tok med seg pucken inn i mål.

Hjemmekamper

Stewart var også mannen bak 2-1, som kom etter 7.20 i sluttperioden, også det i overtall. Daniel Winnik pirket inn Avalanches siste mål et snaut halvminutt senere.

- Nå er det to hjemmematcher, og da håper jeg bare at jeg spiller, forteller Holøs til NRK.

Mats Zucarello Aasen var ikke i troppen til New York Rangers. Aasen virker å være langt unna Rangers sin tropp, og selv med flere skader er han fremdeles på farmerlaget i AHL.

Siste nytt

 • Olympiakos vant serieligaen

  Olympiakos slo Fiorentina i onsdagens finale i serieligaen i fotball.

  Tittelvinneren ble kåret på AEK Arena i Aten. Oppgjøret hadde få sjanser, og i den greske kveldsvarmen gjorde lagene det vanskelig for hverandre. Kampen gikk til ekstraomganger, hvor Olympiakos skåret.

  Ligaen er lavest rangert av Uefas tre europacuper. Den ble opprettet foran 2021/22-sesongen. (NTB)

 • Nok en nedtur for Glimt – klarte kun uavgjort mot Sandefjord

  Med 1-1 hjemme mot Sandefjord ble det nok et lunkent resultat for Bodø/Glimt i eliteserien. De to foregående kampene har endt med bortetap mot HamKam og uavgjort hjemme mot KFUM i forrige kamp.

  Sandefjord gikk først opp i føringen etter 35 minutter. Eman Markovic. Sandefjord-spilleren fikk ballen da han stod umarkert ute til høyre i Glimts boks og sendte den inn i nettmaskene.

  Det så lenge ut til at Sandefjord skulle ta med seg ledelsen til pause, men inne i overtiden i førsteomgang ble det dramatikk.

  Kasper Høgh ropte på straffespark etter at han ble hektet av Sandefjord-spiller Christopher Cheng inne i sekstenmeteren. Etter en VAR-sjekk ble det dømt straffe til de gulkledde, og den banket Albært Grønbek i mål.

  Trener Hans Erik Ødegaard og hans menn i Sandefjord stod med tre strake tap i eliteserien før uavgjort-kampen mot Glimt og befinner seg helt på bunnen av tabellen. Bodø/Glimt på sin side leder serien med 24 poeng.

  Eliteserien i fotball 2024: Bodø/Glimt-Sandefjord
  Foto: Mats Torbergsen / NTB
 • Keepertabbe og drømmemål: Brann sikret seier ni minutter på overtid

  Fra straffemerket på overtid av overtiden sørget innbytter Joachim Soltvedt for 2-1 til Brann hjemme mot Kristiansund i Eliteserien onsdag.

  Etter 37 minutter sendte Brann-kaptein Sivert Heltne hjemmelaget opp til 1-0 med en lekker volley i krysset. Men etter 68 minutter utlignet KBK. Ruben Altes frispark gikk forholdsvis rett på Mathias Dyngeland i Brann-målet, men keeperen rotet det til, og da stod det 1-1 i Bergen.

  Men hele seks minutter på overtid fikk Brann straffespark. Innbytter Soltvedt var sikker, og sørget for 2-1 og seier hele ni minutter på overtid.

  Brann ligger fortsatt på 2. plass i Eliteserien - nå med like mange poeng som Bodø/Glimt. Kristiansund ligger på 13. plass med elleve poeng.

  t1lK7_ojL4Y
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal