NRK Meny
Normal

United-stjerne rundstjålet

Væpnede menn brøt seg inn og rundstjal hjemmet til Manchester Uniteds midtbanespiller Darren Fletcher. Forloveden ble truet på livet.

Wayne Rooney og Darren Fletcher

Darren Fletcher fikk huset sitt ranet av væpnede menn mens han selv er i Italia.

Foto: ANDREW YATES / AFP

Darren Fletcher, fast på det engelske mesterlaget og det skotske landslagets midtbane, brøt seg inn i hjemmet hans og truet forloveden med kniv.

Ranerne kom seg unna med smykker og verdisaker. Blant tingene som de truet til seg, var forlovelsesringen til Fletchers kjæreste, Hayley Grace.

Darren Fletcher mot Norge

Darren Fletcher i kampen mot Norge i fjor.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Truet forloveden og moren hennes

Mandag kveld sparket de tre innbruddsmennene døren åpen, og tok seg inn i huset som ligger i bydelen Bowdon i Manchester, opplyser politiet.

En av ransmennene holdt en kniv mot halsen til Fletchers forlovede, og tvang henne til å gi fra seg verdisakene. Også moren hennes ble truet med kniven.

Parets tvillingbarn var hjemme under ranet, men fikk heldigvis ikke med seg hva som skjedde.

- Dette var fryktelig for ofrene som var hjemme, sier politimann Phil Seely ved Great Manchester Police. Han legger til at ingen ble skadet.

Flere store fotballran

Fletcher er for tiden i Italia med Manchester United, som i kveld skal møte Inter i mesterligaen. Ranet skjedde bare få timer etter at laget forlot landet.

Innbruddet følger oppskriften som tidligere har rammet flere Liverpool-spillere. Minst sju Liverpool-spillere, blant annet kaptein Steven Gerrard, har blitt rundstjålet mens laget har vært borte på store kamper.

John Arne Riise vurderer spår mesterligaen for NRK.no

Mesterliga-resultater

LES OGSÅ: - United skal få lide

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.