NRK Meny
Normal

Ronaldo svarte på Mourinhos frekke utspill

For få dager siden kom José Mourinho med et sviende stikk i siden på Christiano Ronaldo. I natt svarte Real Madrid-stjernen ved å senke Chelsea på egen hånd.

Ronaldo

Christiano Ronaldo scoret to mål da Real Madrid slo José Mourinhos Chelsea i natt. Han hadde dermed all grunn til å juble.

Foto: Mike Ehrmann / Afp

  • Real Madrid–Chelsea 3–1
SOCCER Chelsea's manager Jose Mourinho

José Mourinho under kampen.

Foto: Andrew Innerarity / Reuters

– Jeg var manager for første gang i år 2000. Jeg var 30 år og jeg trente Ronaldo, ikke den nye Ronaldo (Christiano), den ekte – brasilianske Ronaldo, sa Chelsea-manager José Mourinho til ESPN tidligere i uken.

En kommentar som trolig svidde godt hos Real Madrid-stjernen og Mourinhos tidligere elev og landsmann, Christiano Ronaldo.

I natt møttes de to igjen – for første gang etter at Mourinho sluttet i Real Madrid – da det spanske stjernegalleriet møtte Chelsea og Mourinho til treningskamp i Miami.

Ronaldo svarte

Den unge Ronaldo svarte definitivt på kritikken: Han scoret to fantastiske mål – ett på frispark og ett på hodet – da Real Madrid slo Chelsea 3–1 i finalen i miniturneringen i USA.

Etter kampen var Mourinho imidlertid litt mer ydmyk overfor sin tidligere elev.

– Når han scorer er det ikke en stor nyhet. Når han ikke scorer, er det en stor nyhet, sier «The Special One» ifølge Goal.com.

– Han er en fantastisk spiller og han har scoret mål hele livet, legger Mourinho til.

– Treningskamp betyr ingenting

Chelsea-manageren, som sa på forhånd at Real Madrid-kampen kom til å bli følelsesladet, tok tapet mot hans tidligere elever overraskende godt.

– Jeg ønsker alt godt til mine tidligere klubber. En vennskapskamp betyr ingenting, men hadde jeg møtt dem i mesterligaen og vi hadde tapt – hadde det vært noe helt annet, sier han.

De øvrige målene i finalen ble scoret av Real Madrids Marcelo og Chelseas Ramires.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.