NRK Meny
Normal

Spekulasjonene rundt Solskjær tiltar i styrke

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær (40) nevnes stadig oftere som kandidat til å ta over den ledige jobben som manager i West Bromwich. Avisen Daily Mirror hevder Solskjær skal i forhandlinger allerede i dag.

Solskjær spekulasjoner

I fredagens papiravis har Daily Mirror holdt av hele sportsforsida til spekulasjonene om Solskjærs eventuelle overgang til West Bromwich.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Spekulasjonene er imidlertid svært usikre. Noen britiske aviser hevder at det slett ikke er hold i spekulasjonene.

Blant annet twitrer Birmingham-journalist Chris Lepowski, som har fulgt West Bromwich tett i mer enn et tiår, at Daily Mirrors opplysninger er feil.

– Rapportene om at Solskjær snakker med West Bromwich er feil. Jeg sier ikke at WBA ikke vil jakte Solskjær på et tidspunkt, men de er ikke i samtaler akkurat nå, skriver journalisten.

Avisen Daily Mirror mener å vite at Ole Gunnar Solskjær sa nei til managerjobben i Legia Warszawa. Denne jobben har Solskjærs Manchester united-kollega Henning Berg takket ja til.

Daily Mirror viser til at Moldes daglige leder, Tarje Nordstrand Jacobsen, har bekreftet at Molde opplever at utenlandske klubber viser interesse for Ole Gunnar Solskjær.

Daily Mirror er for øvrig blant de minst troverdige sportsavisene i England. I en undersøkelse utført av britiske journalister går det frem at avisen treffer blink med 20,9 prosent av overgangsryktene sine.

Britiske Express & Star er blant nettstedene som mener det er lite sannsynlig at Ole Gunnar Solskjær er aktuell som West Bromwich-manager nå. De hevder at West Bromwich ikke har kontaktet Molde, og at de ikke vurderer Solskjær som aktuell nå.

Ryktene har satt fart i spekulasjonene også hos britiske bookmakere. Hos Sky Bet ligger Ole Gunnar Solskjær fredag morgen på topp på listen over hvem man tror skal bli den neste manageren i West Bromwich.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.