Norge
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Fotball-VM 2019

Oppsummert

Hør Sør-Korea - Norge på radio!
MÅL:
0-1 Caroline Graham Hansen (5, straffe)

0-2 Isabell Herlovsen (51, straffe)

1-2 Min-ji Yeo (78)

 • Verdensmestere krever likelønn

  USAs verdensmestere i fotball kommer hjem til et pågående søksmål mot det amerikanske fotballforbundet, der de krever like høy lønn som sine mannlige kolleger. Ifølge søksmålet, tjener kvinnelige fotballspillere i USA 38 prosent av mennenes lønn.

 • Flere menn enn kvinner så VM

  Ifølge en spørreundersøkelse fra YouGov så annenhver mann VM i Norge, men tallet for kvinner er tre av ti. Det melder NTB.

 • Sverige vidare til semifinale

  Dei svenske landslagskvinnene er vidare til semifinalen i fotball-VM etter dei vann 2-1 mot Tyskland. Dei vil møte Nederland i semifinalen, som tidlegare laurdag vann 2-0 mot Italia. England skal møte USA i den andre semifinalen.

 • Spitse sentral i Nederland-seier

  Vålerengas Sherida Spitse slo to frispark som ble headet i mål av henholdsvis Vivianne Miedema og Stefanie van der Gragt da Nederland slo Italia 2-0 i kvartfinalen i VM. I semifinalen møter de vinneren av kvartfinalen mellom Tyskland og Sverige.

  Sherida Spitse under kvartfinalen mellom Italia og Nederland
  Foto: Bernadett Szabo / Reuters
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Sjelden trepoenger for LSK

  Lillestrøm hadde ikke vunnet på fem strake kamper, men da de tok turen til Ekeberg for å møte KFUM Oslo løsnet det.

  Scoringer av Hans Daniel Gustafsson og Simen Rafn sørget for en etterlengtet seier til kanarifuglene som til slutt vant 2-1. Alagie Sanyang scoret hjemmelagets mål.

  1. divisjon fotball 2020: KFUM Oslo - Lillestrøm
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Højbjerg til Tottenham

  Den danske landslagsspilleren Pierre-Emile Højbjerg er klar for Tottenham. Han hentes fra Southampton og har signert en femårskontrakt.

  – Vi er henrykt over å kunne offentliggjøre at vi har signert Pierre-Emile Højbjerg, meldte Tottenham og avslørte at han får drakt nummer 5.

  Det var opprinnelig et betydelig gap mellom Tottenhams bud og Southamptons krav, men klubbene ble enige til sist. Kyle Walker-Peters går motsatt vei. Han har vært utleid til sørkystklubben, men har nå signert en femårsavtale.

  Pierre-Emile Højbjerg
  Foto: Andrew Boyers / Reuters
 • Carlsen i ledelsen mot Ding

  Etter at Ding Liren brøt den norske sjakkstjernens lange seiersrekke ved å vinne den første kampen søndag, slo Magnus Carlsen knallhardt tilbake. Både mandag og tirsdag avgjorde han med to seirer og en remis i de tre første partiene.

  Carlsen kan med seier også onsdag skaffe seg en hviledag før finalen som starter fredag. Lykkes ikke det, har han en ny sjanse til å slå ut Ding torsdag.

  – Jeg skal gjøre alt for å få det unnagjort onsdag, men jeg tar det jeg får, sa Carlsen.

  Magnus Carlsen klar for kvartfinale
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge

Sendeplan

Kl. Program Kanal