Norge
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Fotball-VM 2019

Oppsummert

Hør Sør-Korea - Norge på radio!
MÅL:
0-1 Caroline Graham Hansen (5, straffe)

0-2 Isabell Herlovsen (51, straffe)

1-2 Min-ji Yeo (78)

 • Gode Graham Hansen-nyheter

  Caroline Graham Hansen er på plass på Norges trening i Nice onsdag kveld. Hun fikk en leddbåndskade mot Sør-Korea, men deltar på oppvarmingen og leker seg med ball. – Hevelsen har gått veldig ned, og det er deilig. Jeg føler at jeg klarer å gå bra i dag, sa hun i møtet med pressen tidligere onsdag.

  Caroline Graham Hansen
  Foto: Tommy Barstein / NRK
 • Kan rekke åttedelsfinalen

  Caroline Graham Hansen har pådratt seg en liten leddbåndsskade, opplyste det norske landslagets lege Said Tutunchian da han møtte pressen tirsdag. Graham Hansen ble taklet i mandagens 2-1-seier mot Sør-Korea.

  – Vanligvis er det veldig god prognose for dette. Vi skal gi henne aktiv rehabilitering og fysikalsk behandling fram mot kampen. Målet er at hun skal bli klar til kamp på lørdag. Hun ser veldig postivt på dette, sier Tutunchian.

  Verdensmesterskapet i fotball for kvinner 2019 Sør-Korea - Norge (1-2)
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • Norge vinn 2-1

  Norge har slått Sør-Korea med 2-1 og er klar for åttedelsfinale etter å ha blitt nummer to i gruppa. Motstandar blir lag nummer to i gruppe C, det blir klart i morgon kven det blir.

  I den andre kampen slo Frankrike Nigeria 1-0, også det på straffe, som til og med måtte takast omm igjen. Frankrike vinn gruppa, Nigerie må vente for å sjå om dei blir blant dei fire beste trearane.

 • Og slik reduserte Sør-Korea

  Sør-Korea skaper ny spenning i kampen med 12 minutt igjen. Det står 2-1 til Norge, og det er tre tilleggsminutt igjen.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Berntsen forlenger med Viking

  Bjarne Berntsen har vært trener for Viking i tre perioder. Nå er han klar for to nye år som hovedtrener for Stavanger-laget. Det bekrefter klubben på egne nettsider.

  Bjarne Berntsen
  Foto: NRK
 • Svenske ble årets NHL-nykommer

  Svenske Elias Pettersson ble kåret til årets nykommer i NHL. 20-åringen fikk prisen etter en meget god sesong for Vancouver Canucks med 66 poeng på 71 kamper.

  Han er første svenske til å vinne prisen siden Gabriel Landeskog vant i 2011/12-sesongen.

  2019 NHL Awards
  Foto: Bruce Bennett / AFP
 • Messi-straffe gav Argentina håp

  Lionel Messi utlikna på straffe og gav Argentina 1-1 mot Paraguay i Copa America. Paraguay fekk også straffe mot slutten, men Argentina-keeper Franco Armani redda.

  Argentina har berre eitt poeng på to kampar, men kan gå vidare til kvartfinale med siger over Qatar i siste gruppekamp søndag.

  Messi scorer på straffe
  Foto: Natacha Pisarenko / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal