Norge
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Fotball-VM 2019

Oppsummert

Hør Sør-Korea - Norge på radio!
MÅL:
0-1 Caroline Graham Hansen (5, straffe)

0-2 Isabell Herlovsen (51, straffe)

1-2 Min-ji Yeo (78)

 • Verdensmestere krever likelønn

  USAs verdensmestere i fotball kommer hjem til et pågående søksmål mot det amerikanske fotballforbundet, der de krever like høy lønn som sine mannlige kolleger. Ifølge søksmålet, tjener kvinnelige fotballspillere i USA 38 prosent av mennenes lønn.

 • Flere menn enn kvinner så VM

  Ifølge en spørreundersøkelse fra YouGov så annenhver mann VM i Norge, men tallet for kvinner er tre av ti. Det melder NTB.

 • Sverige vidare til semifinale

  Dei svenske landslagskvinnene er vidare til semifinalen i fotball-VM etter dei vann 2-1 mot Tyskland. Dei vil møte Nederland i semifinalen, som tidlegare laurdag vann 2-0 mot Italia. England skal møte USA i den andre semifinalen.

 • Spitse sentral i Nederland-seier

  Vålerengas Sherida Spitse slo to frispark som ble headet i mål av henholdsvis Vivianne Miedema og Stefanie van der Gragt da Nederland slo Italia 2-0 i kvartfinalen i VM. I semifinalen møter de vinneren av kvartfinalen mellom Tyskland og Sverige.

  Sherida Spitse under kvartfinalen mellom Italia og Nederland
  Foto: Bernadett Szabo / Reuters
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Rally-løp avlyst etter skogbrann

  Rally Australia er kansellert på grunn av alvorlig skogbrann. Det skriver FIA World Rally Championships. Arrangementet skulle vare fra 14. til 17. november, men blir ikke noe av. Norske Andreas Mikkelsen er på fjerdeplass sammenlagt i verdenscupen.

  Mikkelsen
  Foto: Ozan Kose / AFP
 • Sterling droppes av England

  Manchester Citys Raheem Sterling blir ikke med det engelske landslaget i EM-kvalifiseringsoppgjøret mot Montenegro. Ifølge The Telegraph skyldes dette en krangel mellom Sterling og landsmann Joe Gomez i søndagens oppgjør mellom Liverpool og Manchester City. – Vi har tatt avgjørelsen om å ikke vurdere Raheem til kampen mot Montenegro, sier landslagstrener Gareth Southgate i en uttalelse. Han blir likevel værende med i troppen og kan bli aktuell mot Kosovo søndag.

  FILE PHOTO: Premier League - Liverpool v Manchester City
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • Eks-verdensrekordholder utestengt

  Den kenyanske friidrettsprofilen Abraham Kiptum får fire års utestengelse for brudd på antidopingreglementet.

  Friidrettens integritetsenhet (AIU) bekrefter beslutningen på sin Twitter-konto.

  Kiptum, som i fjor satte verdensrekord på halvmaraton, ble midlertidig suspendert 26. april i år som følge av et regelbrudd relatert til hans blodpass.

  Alle Kiptums resultater siden 13. oktober 2018 er strøket fra historiebøkene.

  Kenyaneren løp inn til tiden 58.18 da han satte verdensrekord i Valencia i fjor. Tidligere i år forbedret landsmannen Geoffrey Kamworor rekorden til 58.01 i København.

  Abraham Kiptum
  Foto: Joaquin Sarmiento / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal