Demidov rasende i møtet med gamleklubben: – Pinlig

BERGEN/OSLO (NRK): Stabæk har ennå ikke vunnet en seriekamp, og Vadim Demidov (31) var ikke nådig mot eget lag da de lå under til pause mot hans tidligere klubb Brann.

Eliteserien fotball 2018: Brann - Stabæk

DOBLET: Vito Wormgoor er Branns toppscorer denne sesongen, med tre mål. Her gratuleres han med scoring av Ludcinio Marengo (t.v.) og Fredrik Haugen.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg har vært med på verre, men vi må jo for faen gå i duellene. Vi som noen jævla smågutter utpå der og det funker ikke, for det er ikke juniorfotball lenger, raste Stabæk-stopper Vadim Demidov til Eurosport i pausen.

Da ledet Brann fortjent 2–0 over gjestene, som hadde en startellever med en gjennomsnittsalder på bare 22 år.

– Pinlig

Eliteserien fotball 2018: Brann - Stabæk

TILBAKE: Vadim Demidov.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Et langskudd fra Gilli Rólantsson etter 11 minutter, hvor Stabæk-keeper Mande Sayouba ikke var med på notene, ga Brann ledelsen. Minuttet før pause scoret midtsopper Vito Wormgoor sitt tredje for sesongen da han headet inn et innlegg fra Ludcinio Marengo.

– Vi har mulighetene, men vi er ikke på tå hev. Jeg vet ikke om det er cupkampen på 120 minutter, men det er så jævla dårlig at det er nesten pinlig, sa Demidov, som selv spilte i Brann fra 2014 til 2016 – før han dro på et mislykket opphold i USA og kom tilbake før denne sesongen.

Tror på Brann-medalje

Brann fortsatte å ha overtaket også etter hvilen, og etter 77 minutter stanget Peter Orry Larsen inn 3–0. De burde vunnet med mer også, for tre minutter før full tid, hadde Brann to skudd i stanga.

Med seier tar ubeseirede Brann over ledelsen i serien, med 13 poeng på fem kamper.

– Det er meget solid, og de skal bli vanskelig å holde Brann unna medaljene i år slik det ser ut nå, mener Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal.

De beste lagene ligger og vaker rett bak oss, så vi tenker ikke på det, men vi har fått en god start og vi er med. Det er bare gøy det, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Stabæk har derimot ennå ikke vunnet én kamp denne sesongen, og ligger på kvalifiseringsplass.

– Vi har mye å lære, og vi er et veldig ungt lag, men vi kan ikke gjemme oss bak alderen heller. Vi kan snu dette og bygge et fundament. Akkurat nå er det klasseforskjell på oss og Brann. Alle kunne se at det vi gjorde ikke var bra nok, sier Demidov til NRK.

–Vadim er en spiller med mye erfaring og det vil hjelpe oss, og de unge spillerne må lære av det. Vi er et lag som lærer av våre feil, men vi må lære fort, forteller Stabæk-trener Toni Ordinas.

Eliteserien fotball 2018: Brann - Stabæk

I TRØBBEL: Stabæk har ennå ikke vunnet en kamp denne sesongen, og Vadim Demidov kunne ikke forhindre at Brann scoret sitt tredje mål mot Stabæk.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • RB: Ohi på vei til Molde

  Stabæks Ohi Omoijuanfo skal være på vei til Molde, skriver Romsdals Budstikke. Klubbene skal være enige om en overgangssum, og etter det avisen erfarer kommer spissen til Molde torsdag for å forhandle ferdig sin personlige kontrakt.

  Eliteserien fotball 2018: Odd - Stabæk (0-3).
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
 • Hegerberg og Lyon tok første stikk

  Ada Hegerbergs Lyon slo Wolfsburg og Caroline Graham Hansen 2–1 hjemme i det første oppgjøret i kvartfinalen i mesterligaen for kvinner onsdag. Eugénie Le Sommer og Wendie Renard skåret målene for Lyon, mens Nilla Fischer stod for Wolfsburgs’ mål.

  Hegerberg.
  Foto: Jeff Pachoud / AFP
 • Pedersen vant verdenscupen

  Jesper Saltvik Pedersen ble nummer tre i slalåmrennet i franske Morzine. Det betyr seier i verdenscupen sammenlagt.

  Karmøy-gutten har vært i fyr og flamme den siste tiden. 19-åringen har også vunnet slalåmcupen og super-G-cupen denne sesongen.

  Saltvik Pedersen.
  Foto: Jessica Gow/tt / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal