NRK Meny
Normal

Demidov rasende i møtet med gamleklubben: – Pinlig

BERGEN/OSLO (NRK): Stabæk har ennå ikke vunnet en seriekamp, og Vadim Demidov (31) var ikke nådig mot eget lag da de lå under til pause mot hans tidligere klubb Brann.

Eliteserien fotball 2018: Brann - Stabæk

DOBLET: Vito Wormgoor er Branns toppscorer denne sesongen, med tre mål. Her gratuleres han med scoring av Ludcinio Marengo (t.v.) og Fredrik Haugen.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg har vært med på verre, men vi må jo for faen gå i duellene. Vi som noen jævla smågutter utpå der og det funker ikke, for det er ikke juniorfotball lenger, raste Stabæk-stopper Vadim Demidov til Eurosport i pausen.

Da ledet Brann fortjent 2–0 over gjestene, som hadde en startellever med en gjennomsnittsalder på bare 22 år.

– Pinlig

Eliteserien fotball 2018: Brann - Stabæk

TILBAKE: Vadim Demidov.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Et langskudd fra Gilli Rólantsson etter 11 minutter, hvor Stabæk-keeper Mande Sayouba ikke var med på notene, ga Brann ledelsen. Minuttet før pause scoret midtsopper Vito Wormgoor sitt tredje for sesongen da han headet inn et innlegg fra Ludcinio Marengo.

– Vi har mulighetene, men vi er ikke på tå hev. Jeg vet ikke om det er cupkampen på 120 minutter, men det er så jævla dårlig at det er nesten pinlig, sa Demidov, som selv spilte i Brann fra 2014 til 2016 – før han dro på et mislykket opphold i USA og kom tilbake før denne sesongen.

Tror på Brann-medalje

Brann fortsatte å ha overtaket også etter hvilen, og etter 77 minutter stanget Peter Orry Larsen inn 3–0. De burde vunnet med mer også, for tre minutter før full tid, hadde Brann to skudd i stanga.

Med seier tar ubeseirede Brann over ledelsen i serien, med 13 poeng på fem kamper.

– Det er meget solid, og de skal bli vanskelig å holde Brann unna medaljene i år slik det ser ut nå, mener Eurosport-ekspert Kjetil Rekdal.

De beste lagene ligger og vaker rett bak oss, så vi tenker ikke på det, men vi har fått en god start og vi er med. Det er bare gøy det, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen.

Stabæk har derimot ennå ikke vunnet én kamp denne sesongen, og ligger på kvalifiseringsplass.

– Vi har mye å lære, og vi er et veldig ungt lag, men vi kan ikke gjemme oss bak alderen heller. Vi kan snu dette og bygge et fundament. Akkurat nå er det klasseforskjell på oss og Brann. Alle kunne se at det vi gjorde ikke var bra nok, sier Demidov til NRK.

–Vadim er en spiller med mye erfaring og det vil hjelpe oss, og de unge spillerne må lære av det. Vi er et lag som lærer av våre feil, men vi må lære fort, forteller Stabæk-trener Toni Ordinas.

Eliteserien fotball 2018: Brann - Stabæk

I TRØBBEL: Stabæk har ennå ikke vunnet en kamp denne sesongen, og Vadim Demidov kunne ikke forhindre at Brann scoret sitt tredje mål mot Stabæk.

Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Stjernen best i norgescupen

  Andreas Stjernen har valgt å trene for seg selv store deler av sommeren. Det er ingen grunn til bekymring. Sprova-hopperen vant lørdagens norgescuprenn i Granåsen. Ett poeng skilte ned til Joakim Aune. Fredrik Bjerkeengen ble nummer tre.

  Hopplandslaget
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Inter vil saksøke La Liga-sjefen

  Inter liker svært dårlig uttalelsene til La Liga-president Javier Tebas om Milano-klubbens forsøk på å kjøpe Luka Modric fra Real Madrid. – Inter bekrefter at klubben vil ta rettslige skritt mot Javier Tebas i forbindelse med uttalelsene han kom med til pressen i dag, heter det i en melding lagt ut på Inters nettsted.

  Estonia Super Cup Soccer
  Foto: Pavel Golovkin / AP
 • Bolt på plass i Australia

  Usain Bolt gir ikke opp drømmen om å bli profesjonell fotballspiller. Sprintlegenden ankom Australia lørdag for å trene med Central Coast Mariners. – Jeg har helt siden min siste friidrettssesong sagt at jeg vil spille fotball, og jeg vet hva jeg kan, sa Bolt til et stort medieoppbud på flyplassen i Sydney.

  Australia Soccer Bolt
  Foto: Rick Rycroft / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: Aquabike, finaler
NM-veka: Aquabike og speedcross
NM-veka: Aquabike
NM-veka: Speedcross, finaler
NM-veka: Speedcross
Friidrett: Diamond League fra Birmingham
Friidrett: Diamond League
4-4-2 med Schau og Aune
NM-veka: Sandbryting, finaler
NM-veka: Sandbryting
NM-veka: Friidrett