Blinkfestivalen

Oppsummert

 • 08.50: Stafett fra Blinkfestivalen.
 • Lagene velger selv hvordan de fordeler løperne. Hver løper må gå minimum seks runder av drøyt 13 kilometer. Stafetten pågår frem til 21.00 søndag kveld.
 • 12 timar er overstått

  – Det har vore ein lang dag, sa Astrid Øyre Slind då lagkompis Stian Hoelgaard var på veg inn mot førsteplassen på stafetten.

  Etter 12 timar på rulleski var det Team Koteng, med Hoelgaard, Slind og Torleif Syrstad som var det sterkaste laget. Dei vann til slutt komfortabelt framfor Team Nordic Athlete, med Linn Sömskar, Morten Eide Pedersen og Viktor Mäenpää, og Team Ragde som bestod av Anikken Gjerde Alnæs, Andreas Nygaard og Joar Thele.

 • Hoelgaard går Team Koteng til siger

  Der kryssar Stian Hoelgaard mållinja. Han sørgar for at Team Koteng går inn til siger på dagens 12-timestafett, på tida 12:08:25!

 • Passerar 12 timar

  Der har vi passert tolv timar i dagens stafett. Løparane skal fullføre denne runda, som er den 22. i dag. Stian Hoelgaard har framleis ein komfortabel luke.

  – Det har vore ein lang dag, seier Astrid Øyre Slind, som går på lag med Hoelgaard.

 • God kontroll

  Team Koteng har god kontroll foreløpig på den siste runda. Forspranget har ikkje blitt noko mindre sidan veksling, og det går mot siger for Stian Hoelgaard, Torleif Systad og Astrid Øyre Slind. Men det er framleis eit lite stykke som skal gåast.

Sportsnyheter

APTOPIX Germany Soccer Bundesliga

Haaland fortsetter å briljere foran mål: – Det er så høy klasse

Erling Braut Haaland fant nettmaskene to ganger da Borussia Dortmund slo Union Berlin 4-2 i den tyske serien søndag. Et drømmemål og en scoring med hodet får ekspertene til å hente frem superlativene.

Siste nytt

 • Messi uten mål for PSG igjen

  Et mål fire minutter på overtid av Mauro Icardi sørget for 2-1-seier til PSG over Lyon søndag kveld.

  Det gjør at PSG står med full pott og 18 poeng etter seks spilte kamper i den franske toppdivisjonen.

  Et kontroversielt straffespark satt inn av Neymar gjorde at PSG utlignet til 1-1 etter 63 spilte minutter.

  PSG mønstret et stjernegalleri uten like mot Lyon. Sammen med Neymar og Kylian Mbappé startet også Lionel Messi offensivt.

  Messi hadde en brukbar sjanse 32 minutter inn i kampen, men avslutningen ble glimrende parert av Lyons keeper Anthony Lopes.

  Fem minutter senere sendte han et frispark i tverrliggeren.

  Messi ble byttet ut med kvarteret igjen og har ennå ikke scoret for PSG på sine tre forsøk. Han virket også frustrert da han ble tatt av banen.

  Lionel Messi
  Foto: Franck Fife / AFP
 • Brann fortsatt på nedrykksplass

  Niklas Vesterlund og Tromsø vartet opp med et virkelig praktmål i 1-1-kampen mot Brann søndag. Niklas Vesterlund tok initiativ til veggspill, først en rask en-to med Eric Kitolano, så med Runar Espejord, før han curlet ballen rundt Lennart Grill i Brann-buret.

  Gjestene kom imidlertid tilbake.

  Med 20 minutter igjen kom Brann til en kjempemulighet, men ballen strøk stolpen. På det påfølgende hjørnesparket kom utligningen. Japhet Sery Larsen fikk etter litt om og men plass til å avslutte og svarte med å hamre ballen i nettaket.

  Mot slutten av kampen ble Fredrik Pallesen Knudsen utvist for bortelaget etter to gule kort.

  Brann ligger fortsatt på nedrykksplass etter oppgjøret med to poeng opp til Tromsø på trygg grunn.

  Eliteserien fotball 2021, Tromsø- Brann
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB
 • Glimt til topps

  Viking hadde ledelsen inn til pause, men klarte ikke å stå imot da Glimt skrudde opp tempo i 2. omgang

  Veton Berisha sendte vertene i føringen etter seks minutters spill. Den beholdt de til det 67. minutt.

  Da pirket Glimt-stopper Brede Moe inn utligningen. Med et lekkert brassespark snudde Amahl Pellegrino kampen. Erik Botheim la på til 3-1 i overtiden.

  Seieren sender Glimt til topps av eliteserien. Den regjerende seriemesteren har 38 poeng, ett mer enn Molde, med tolv kamper igjen av sesongen.

  Eliteserien i fotball 2021: Viking - Bodø Glimt
  Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal