Blinkfestivalen

Oppsummert

 • 08.50: Stafett fra Blinkfestivalen.
 • Lagene velger selv hvordan de fordeler løperne. Hver løper må gå minimum seks runder av drøyt 13 kilometer. Stafetten pågår frem til 21.00 søndag kveld.
 • 12 timar er overstått

  – Det har vore ein lang dag, sa Astrid Øyre Slind då lagkompis Stian Hoelgaard var på veg inn mot førsteplassen på stafetten.

  Etter 12 timar på rulleski var det Team Koteng, med Hoelgaard, Slind og Torleif Syrstad som var det sterkaste laget. Dei vann til slutt komfortabelt framfor Team Nordic Athlete, med Linn Sömskar, Morten Eide Pedersen og Viktor Mäenpää, og Team Ragde som bestod av Anikken Gjerde Alnæs, Andreas Nygaard og Joar Thele.

 • Hoelgaard går Team Koteng til siger

  Der kryssar Stian Hoelgaard mållinja. Han sørgar for at Team Koteng går inn til siger på dagens 12-timestafett, på tida 12:08:25!

 • Passerar 12 timar

  Der har vi passert tolv timar i dagens stafett. Løparane skal fullføre denne runda, som er den 22. i dag. Stian Hoelgaard har framleis ein komfortabel luke.

  – Det har vore ein lang dag, seier Astrid Øyre Slind, som går på lag med Hoelgaard.

 • God kontroll

  Team Koteng har god kontroll foreløpig på den siste runda. Forspranget har ikkje blitt noko mindre sidan veksling, og det går mot siger for Stian Hoelgaard, Torleif Systad og Astrid Øyre Slind. Men det er framleis eit lite stykke som skal gåast.

Siste nytt

 • Lyon cupmeister etter straffedrama

  Ada Hegerbergs Lyon kunne sleppe jubelen laust etter at det måtte straffesparkkonkurranse til for å avgjere vinnaren av den franske cupfinalen.

  Det stod mållaust etter 90 minutt i oppgjeret mellom Lyon og PSG. Kampen gjekk rett til straffesparkkonkurranse, der Lyon var sterkast.

  PSG-målvakt Christiane Endler bomma på hovudstadslagets fjerde straffe, og gav overtaket til Lyon som vann 4-3 på straffer.

  Karina Sævik sat på benken gjennom heile kampen for PSG, medan Ada Hegerberg ikkje var med grunna kneskaden ho pådrog seg i januar.

  Lyon feiring
  Foto: PHILIPPE DESMAZES
 • Storsiger for Rosenborg

  Rosenborg hadde få problem med å slå Sarpsborg i eliteserien søndag kveld.

  Rosenborg tok leiinga gjennom Gjermund Åsen etter fire minutt, før Ismaila Coulibaly utlikna midtvegs i omgangen.

  Men i andre omgang var det ingen tvil om kvar poenga skulle ende. To mål frå Carlo Holse på seks minutt tok lufta frå Sarpsborg. Mål frå Kristoffer Zachariassen og Dino Islamovic fastsette resultatet til 5–1 til Rosenborg, som no er fire poeng bak Odd på 3.-plass.

  Carlo Holse
  Foto: Ole Martin Wold / Ole Martin Wold
 • Team Koteng vann 12-timarsstafetten

  Det stod lenge mellom tre lag på 12-timarsstafetten på Blinkfestivalen søndag. Til slutt var det Team Koteng, med Astrid Øyre Slind (bildet), Stian Hoelgaard, og Torleif Syrstad som var sterkast. Dei vann framfor Team Nordic Athlete og Team Ragde.

  Men det var lenge jamt mellom desse tre laga, og det var ikkje før det stod att to rundar at Hoelgaard stakk av frå dei øvrege laga. Han fekk ei komfortabel luke, og kunne juble med sitt lag etter 12 timar på rulleski.

  Astrid Øyre Slind

Sendeplan

Kl. Program Kanal