Skiskyting, kvinner

Oppsummert

 • 15.40: Verdenscup i skiskyting.
 • Jaktstart, kvinner.
 • Direkte fra Kontiolahti.
 • Kommentatorer: Torgeir Bjørn og Ola Lunde.
 • To norske favoritter

  Skiskytingen tjuvstarter nok en vintersportshelg! I dag gjør vi oss klare for 15 kilometer individuell start for kvinner fra Anterselva i Italia.

  Norge stiller med fem kvinner til start med Ida Lien, Karoline Offigstad Knotten, Ingrid Landmark Tandrevold, Marte Olsbu Røiseland og Tiril Eckhoff.

  De to sistnevnte ligger som nummer som nummer én og to i verdenscupen og er også blant favorittene i dagens renn. Blant utenlandske favoritter finner vi Dorothea Wierer (Italia), Denise Herrmann (Tyskland) og Elvira Öberg (Sverige). Første startende er klokken 14.15.

  Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Sterkt løp av skiskytter Knotten

  Karoline Knotten fra Vingrom klatret 12 plasser i lørdagens jaktstart under verdenscupen i skiskyting. Med fire fulle hus endte Knotten på 22. plass. Det ble dobbelt norsk i jaktstarten, der Tiril Eckhoff vant rett foran Marte Olsbu Røiseland.

  Karoline Knotten
  Foto: Geir Olsen
 • Tung dag i sporet for Knotten

  Karoline Knotten fra Vingrom IL hadde en tung dag i sporet på dagens verdenscupsprint i skiskyting. Til tross for to fulle hus endte Knotten på 34. plas, nesten to minutter bak vinneren Tiril Eckhoff.

 • Wierer vinn verdscupen

  Tiril Eckhoff hadde samanlagdsigeren i lomma før siste skyting, men med tre strafferundar etter siste skyting vart det for tøft. Italienske Dorothea Wierer vinn dermed samanlagt. Franske Simon vinn det siste rennet i årets verdscup i skiskyting føre sveitsiske Gasparin og Vittozzi frå Italia. Eckhoff enda til slutt på ein 10.-plass i dagens jaktstart. Tandrevold tok ein 12.-plass og Kalkenberg på 15.-plass. Solemdal kom seg ikkje inn blant dei 20 beste.

Laster innhold, vennligst vent..
Johannes Thingnes Bø sleit med skytingen i tett snøvær i Oberhof, men holdt unna, og konkurrent etter konkurrent måtte gi opp. Nærmest etter fire skytinger var Arnt Peiffer, foran italienske Lucas Hofer.

Sportsnyheter

Roy Keane kritiserer Nederland: – Dei blir avslørte når dei møter topplaga

Då Nederland var i ferd med å rote bort ein sikker siger fordi forsvaret ikkje heldt mål, fann Denzel Dumfries tida inne til å score sitt første landslagsmål.

Siste nytt

 • Ruud avanserer på rankingen

  Som ventet er Casper Ruud ranket som nummer 15 på siste ATP-ranking etter innsatsen i Roland-Garros.

  Casper Ruud røk for Alejandro Davidovich Fokina i tredje runde i Paris, men det holdt likevel til å avansere til 15.-plass. Nordmannen har aldri vært høyere rangert.

  Nordmannen tok tilsvarende plassering som i fjorårets utgave av Grand Slam-turneringen i Paris, og dermed tapte han ingen rankingpoeng. Ruud passerte franskmannen Gaël Monfils, som røk ut i andre runde i turneringen. (NTB)

  French Open
  Foto: Benoit Tessier / Reuters
 • Eriksen: – Jeg gir ikke opp

  Christian Eriksen har uttalt seg for første gang til media etter at han fikk hjertestans under EM-kampen mellom Danmark og Finland lørdag.

  Uttalelsen er gitt via agenten Martin Schoots til den italienske avisen La Gazzetta dello Sport. Til avisen sier agenten på vegne av den danske stjernen:

  – Takk skal dere ha, jeg gir ikke opp. Jeg føler meg bedre nå, men jeg vil forstå hva som skjedde. Jeg vil si takk til alle for hva de gjorde for meg, sier Eriksen ifølge avisen.

  29-åringen har vært innlagt på Rigshospitalet i København siden lørdag, og skal etter forholdene ha det bra.

  Denmark Finland Euro 2020 Soccer
  Foto: Stuart Franklin / AP
 • Målløs Sarpsborg-debut for Bohinen

  Den ferske Sarpsborg-treneren Lars Bohinen fikk se sine elever spille 0-0 hjemme mot Brann i Eliteserien søndag.

  Det skjedde i en kamp uten mange store sjanser, men der Sarpsborg kan være noe lettet over at Branns Moonga Simba ble stoppet av tverrliggeren drøye ti minutter før slutt.

  – Det var vel kanskje ikke festspill, men jeg synes vi spesielt i første omgang prøver på en del av det vi har trent på og avtalt. I 2. omgang mister vi litt struktur, gir bort ballen for tidlig og klarer ikke å etablere nok angrep, sa Bohinen til Discovery.

  Vertene hadde lenge god kontroll defensivt og var også det lille hakket bedre enn gjestene fra Bergen i første omgang.

  Ibrahima Koné headet like over etter et kvarter, mens Ole Jørgen Halvorsen ble stoppet av keeper da han kom alene igjennom like før pause.

  Etter en drøy time skulle Brann muligens hatt straffe da Koné ble dyttet hardt i ryggen av Vegard Forren på et innlegg i Brann-boksen, men dommer vinket spillet videre.

  Brann noterte ikke et eneste skudd på mål, men kom likevel svært nær scoring etter 78 minutter. I et flott angrep headet Daniel Pedersen ballen via hodet til Simba og opp i tverrliggeren bak en utspilt Anders Kristiansen.

  Også en Koné-heading på tampen strøk tverrliggeren, og Sarpsborg lyktes ikke i å vinne i Bohinens trenerdebut.

  For Brann fikk Niklas Jensen Wassberg (17) sin første kamp fra start. Han er barnebarnet til Roald "Kniksen" Jensen, som også Brann-debuterte som 17-åring, skriver BT.

  diLSqske_Q8
  Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal