Kultur- og rådhuset i Arendal
Foto: Sundsdal, Svein / NRK

Politikk i Arendal

 • Vil ha lavere trehytter

  De omstridte planene om tretopphytter på Hove camping på Tromøy i Arendal kan bli realisert, dersom hyttene bygges lavere enn planlagt. Det sier bystyrepolitiker for KrF, og nestleder i Hove Drifts- og Utviklingsselskap, Ole Glenn Tvermyr.

  Ole Glenn Tvermyr
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Nei til tretopphytter

  Tretopphyttene som er planlagt på campingområdet på Hove kan bli stoppet. Nina Jentoft (Ap), som er leder for kommuneplanutvalget, sier det i dag ikke er flertall for disse hyttene. -Det blir store konstruksjoner i en sårbar natur, sier hun.

 • Maraton-debatt om Hove

  Arendal bystyre bruker lang tid på å diskutere de omstridte planene for campingområdet på Hove. Det ligger an til et stort flertall for at kommunen selv skal lage en reguleringsplan for å sikre at bruken blir slik politikerne ønsker.

  Canvas-Hove
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Ikke basseng-avgjørelse

  Flertallet i Arendal bystyre ville ikke ta en avgjørelse om nytt, stort basseng og folkebad til 300 millioner kroner ved Arendals idrettspark i Myra. Det skal først avklares om fylket eller nabokommuner vil være med på å bygge et felles, regionalt anlegg.

 • Frelsesarmeen fikk hederlig omtale

  Frelsesarmeen ble i dag hedret i Arendal bystyre for arbeidet de gjør i byen. – I år får 115 familier og 150 enslige julehjelp, sa ordfører Robert Cornels Nordli da han takket korpsleder Kari Tellefsen.

  Hedret Frelsesarmeen
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
Antallet innbyggere i Arendal kommune øker svært lite sammenlignet med tidligere år.