Kultur- og rådhuset i Arendal
Foto: Sundsdal, Svein / NRK

Politikk i Arendal

 • Vil habilitetsvurdere rådmann

  De fire utbryterne fra Hovelista i Arendal kommune ber Fylkesmannen i Agder vurdere habiliteten til Arendals rådmann Harald Danielsen i forbindelse med Hovesaken. De mener Danielsen er inhabil og at prosessen i saken har vært preget av hemmelighold.

 • Starter jubileumsplanlegging

  Bystyret i Arendal har bestemt at arbeidet med jubileumsprogrammet for Arendals 300-årsjubileum i 2023 skal starte nå. Ordfører Robert C. Nordli ønsker at barn, ungdom og den store frivilligheten skal være synlige i markeringa.

  Robert C. Nordli
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Trekker seg på grunn av helsen

  Cathrine Høyesen Hall (V) som har sittet som Venstres eneste representant i Arendal bystyre, trekker seg fra alle verv. Avgjørelsen er gjort av helsemessige årsaker, skriver hun på sin facebookside. Pål Koren Pedersen blir Høyesen Hall sin erstatter.

 • Vil ikke love mindre støy

  Politikerne i Arendal sier de ikke kan love mindre støy fra Arendal havn, skriver Agderposten. Beboere på Tromøy sier støyen går utover helsen og at de ikke føler seg hørt. Selv om kommunen ikke lover mindre støy, vil de ha åpen dialog med beboerne.

 • Nei til burka og niqab

  Det blir forbudt for ansatte i Arendal kommune å bruke burka og niqab på jobb. Det har bystyret bestemt med 21 mot 18 stemmer. – Man ikke kan utføre en god jobb når man ikke ser hverandre i øynene, sier Frps Anders Kylland.

Robert Nordli