NRK Meny
Normal

For provoserende for partikollegaer

Ingebjørg Godskesen provoserer Frp-erne i Vest-Agder så mye at de ikke vil ha henne med på partifest.

Ingebjørg Godskesen

Ingebjørg Godskesen er kjent for å synge ut. Hennes utfall i fylkesdebatten er ikke 'god musikk' i alle partikollegaers ører. ( arkivfoto)

Foto: Svein Sundsdal / NRK

Stortingsrepresentant Ingebjørg Godskesens (Frp, Aust-Agder) mange utfall i fylkesdebatten irriterer Frp-ere på andre sida av fylkesgrensa kraftig. Fylkesleder i Vest-Agder Frp, Christian Eikeland, tar ikke sjans på at Godskesens tilstedeværelse på den årlige partifesten skal resultere i laber feststemning.

– Nå som det er blitt som det er blitt i det siste med konflikten mellom Vest-Agder og Aust-Agder, så valgte vi å være føre var med hensyn til stemninga på festen - så ikke den skulle gå ut over Ingebjørg eller andre i partiet, sier Eikeland.

LES: LES: KLar motstand i Aust-Agder Frp

- Vil ikke være festbrems

Godskesen hadde satt av kommende helg til årsmøte og fest i Vest-Agder Frp. Hun var invitert over fylkesgrensa, for å møte de hun ofte har kritisert. Men nå blir stortingsrepresentanten hjemme.
Hun vil ikke utdype saken, men har følgende kommentar til at festen gikk i vasken;

– Jeg vil ikke være en festbrems nå midt en viktig debatt. I begge fylkespartiene må vi kunne uttale seg om fylkes-sammenslåing helt på nøytralt grunnlag.

– Jeg gleder meg til debatten er over - så vi igjen kan møtes i festlig lag, sier Godskesen.

LES OGSÅ: Ber Aust-Agder Frp gi opp fylkeskampen