Arendal Fotball rykket opp

Arendal Fotball er sikret opprykk til 1. divisjon, etter en overlegen seier mot Ørn Horten.

Intervju med hovedtrener Knut Tørum etter at Arendal fotball vant 6-1 over Ørn Horten, og dermed rykket opp til 1.divisjon.

Knut Tørum intervjues etter kampen.

Den historiske opprykkskampen mot Ørn-Horten endte med stillingen 6-1. Dermed sikret laget opprykk - og det tre serierunder før slutt.

Arendal Fotball har toppet tabellen, mens bortelaget Ørn Horten ligger på nedrykksplass. Det var dermed ikke overraskende at det gikk som det måtte gå.

Tok tidlig ledelsen

Allerede etter 17 minutter førget Rasmus Lynge Christensen for å sende laget ett hakk nærmere 1. divisjon. Mål nummer to kommer fra Marius Andersen en liten halvtime senere, og deretter baller det bare på seg.

Guttegjeng på kamp

Simen Nilsen, Kim Arne Karlsson, Wilondja Mayembe og Maham Ronaghi tippet i forkant av kampen at stillingen ville bli 4-0 til Arendal Fotball. De tok ikke for hardt i...

Ett minutt senere setter Wilhelm Pepa inn mål nummer tre, før han like godt smeller inn kampens fjerde to minutter etterpå.

Ved hjelp av en straffe i andre omgang, får Ørn Horten endret stillingen til 4-1 med målscorer Adnan Hadzic.

Publikum på Bjønnes

Det ble mange jubelstunder for publikum på Bjønnes lørdag.

Likevel ender det med overlegen seier og 6-1 til Arendalslaget, som jubler for opprykk.