NRK Meny
Normal

Tatt for fyllekjøring i Kautokeino

En bilfører i Kautokeino ble natt til påskeaften tatt for fyllekjøring.

Klokken to i natt stanset politiet en bil i Kautokeino hvor det viste seg at føreren av bilen var beruset.

Han ble tatt med til legevakta hvor det ble tatt blodprøve av han. Det vil bli opprettet sak på forholdet, melder politiet på politiloggen sin.

Kontrollert biler og skutere

Politiet i Kautokeino har også i løpet av natt til påskeaften kontrollert 14 kjøretøy. To personer har fått gebyr for manglende bruk av bilbelte.

Langfredag på dagen har to patruljer fra reinpolitiet gjennomført kontroll i Kautokeino m/omegn. Det ble skrevet ut syv gebyrer for manglende bruk av hjelm.

Pipebrann i Karasjok

Ved halv to tiden natt til påskeaften fikk politiet melding om en pipebrann i Karasjok, og nødetatene rykket ut. Det oppstod ingen personskader, og koks i pipa er den sannsynlige brannårsaken.

Ordensforstyrrelse i Sør-Varanger

Ved to-tiden i natt måtte politiet i Kirkenes rykke ut etter melding om en mann i midten av 20-årene som var meget beruset og utagerende utendørs på Langvasseid i Sør-Varanger.

Mannen var tynnkledd, og det var såpass kaldt at det også var fare for hans helse. Politiet tok hånd om han og kjørte han til en adresse i Kirkenes.

Innbrudd og skadeverk i Vadsø

Ved tre-tiden i natt fikk politiet i Østfinnmark melding om at det tidligere på natten hadde skjedd innbrudd ved ruteknusing samt skadeverk i en leilighet i Vadsø. Forholdet vil bli anmeldt.

Trafikkulykke i Rustefjelbma

Langfredag var det trafikkulykke ved Rustefjelbma i Tana og politiet i Tana rykket ut.

To personbiler frontkolliderte på RV92. Den ene bilen hadde fått sleng og traff motgående bilist. Alle de tre personene som var innblandet i ulykken ble sendt til sjekk ved helsesenteret i Tana, og ingen ble alvorlig skadd. Ulykken etterforskes på vanlig måte av politiet.

Sjekket skuterførere

Politiet i Østfinnmark sjekket langfredag skuterførere under utmarkskontroll i Øvre Pasvik. Der var alt greit.

Politiet i Vadsø sjekket langfredag sammen med Utmarkspolitiet 26 skuterførere. En ble ilagt gebyr og tre fikk muntlige pålegg.

Politiet i Kirkenes avholdt utmarkskontroll i Jarfjord. 12 skuterførere ble sjekket og alt var greit.

Fin kjøring i Hammerfest

Politiet hadde også kontroll i Hammerfest langfredag. Tre patruljer fra Hammerfest Politistasjon har gjennomført kontroll i forbindelse med arrangement på Doggivann.

Promillekjøring på Storskog

En mannlig bilist fra Russland møtte på Storskog langfredag kveld. Vedkommende testet positivt i politiets promillekontroll.

Vedkommende ble tatt med til sykehuset for blodprøvetaking og sak opprettes av politiet.

Patruljene melder om fin kjøring i forbindelse med arrangementet og har kun skrevet ut to gebyr for manglende bruk av hjelm.

Ber om forsiktighet i påskefjellet

Politiet i Troms melder om en rolig natt i distriktet, men de vil advare om snøskredfare i påskefjellet.

Det er de siste dager kommet mye snø i Troms. På grunn av dette og den økende snøskredfaren i fjellet så anmoder politiet påsketuristene om ikke ta noen sjanser i påskefjellet. Ta gjerne turer ut i naturen, men gå der det er trygt og sikkert, ber politiet om.