NRK Meny
Normal

Husbrann og masseslagsmål

Politiet melder at det har vært husbrann i Troms og masseslagsmål i Finnmark, og i Nordland truet to personer med softgun.

Politibil - illustrasjon

Illustrasjonsbilde.

Foto: Illustrasjonsfoto

Husbrann i Sørreisa

En enebolig i Skøelvdalen i Sørreisa sto ikke til å redde da den begynte å brenne natt til lørdag. Politiet fikk melding om brannen i 02-tida, og huset var overtent da nødetatene kom frem. Ingen personer var inne i huset - beboerne er på ferie, opplyser operasjonsleder Lars Meland i Troms politidistrikt. Noen brannårsak er foreløpig ikke kjent.

Masseslagsmål endte i arresten

Fire personer ble natt til lørdag innbragt av politiet etter et slagsmål på rådhusplassen i Hammerfest. Åtte til ti personer var involvert i opptrinnet,og da politet kom til stedet nektet fire av dem å følge politiets oppfordring om å forlate plassen. Disse sitter nå i arresten og er anmeldt for ordensforstyrrelse. Ingen av slåsskjempene fikk nevneverdige skader.

Truet med softgun i Bodø

Saltenpolitiet har pågrepet to personer i en trussel-sak i Bodø. Det skal ha blitt truet både verbalt og med softgun. I tillegg skal den fornærmede ha blitt slått. Det skriver an.no på sine nettsider.

- Vi fikk melding rett etter klokka 23.00, fredag, om en som hadde blitt truet av to andre personer, sier operasjonsleder Jon Inge Moen til an.no.

Det førte til at politiet aksjonerte på en adresse i Bodø, og to personer ble pågrepet og satt i arrest.

- De vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Moen.

Personene skal kjenne til hverandre fra før, og politiet kjenner til samtlige involverte.

- Det har blitt gjennomført en del etterforskingsskritt i løpet av natta, og fornærmede er avhørt.

Fornærmede er undersøkt av lege etter slagene, og er ikke skadet.