Etterlyser vitner etter slagsmål-dødsfall

Mer enn to uker etter at en mann (52) ble funnet død i Hellvik, går nå politiet ut og etterlyser vitner.

Krimteknikere i Hellvik

Krimteknikere var dagen etter at 52-åringen ble funnet død, på plass i Hellvik i Eigersund for å finne ut av hva som hadde skjedd.

Foto: Mari Friestad / NRK

Bjørn Kåre Dahl

Bjørn Kåre Dahl, etterforskningsleder i Sør-Vest politidistrikt.

Foto: Cecilie Berntsen Jåsund / NRK

– Alle opplysninger er interessante for oss, sier Bjørn Kåre Dahl, etterforskningsleder i Sør-Vest politidistrikt, ifølge en pressemelding.

Drøye to uker etter dødsfallet i Hellvik i Eigersund går politiet nå ut og etterlyser vitner – personer som var i Hellvik-området kvelden 15. oktober.

Mannen (49) som er siktet for å ha forårsaket brorens død ble tirsdag varetekstfengslet i fire nye uker. Han er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

49-åringen har vedgått at det var en slåsskamp mellom han og broen den kvelden 15. oktober, men ikke at han slo broren i hjel.

Var du her?

Politiet er særlig interessert i opplysninger fra personer:

* Som kan ha sett personer stående/gående nedover Marraveien, i nærheten av krysset Havørnveien og Marraveien, lørdag 15. oktober mellom klokka 22.30–23.00.

* Som har vært i området mellom Hellvik og forbi badebukta Sannarnes, RV44 retning Sirevåg, samme kveld klokka 22.00–23.30.

Var han sammen med noen?

– Vi vet at den fornærma har vært på et arrangement i Hellvik-området. Vi ønsker informasjon om han har vært sammen med noen, eller om det er noen som har sett noe, sier Dahl.

– Er det ikke litt seint å komme med en etterlysning drøye to uker etter hendelsen?

– Vi har jo allerede informasjon om dette, men vi tenker at dersom det er noen som har observasjoner eller opplysninger som kan være med å bidra ytterligere, er vi interessert, sier han.

Flere nyheter fra Rogaland