NRK Meny

Tollbeslag

 • Smuglet 600 liter alkohol

  En serbisk bilfører ble i går ettermiddag stoppet i tollen på Svinesund med nesten 600 liter alkohol i bilen. Sjåføren fortalte at han hadde fått i oppdrag å kjøre bilen til Norge. Ifølge Tollvesenet var det ikke gjort forsøk på å skjule alkoholen.

 • Tatt med store mengder snus

  Tre rogalendinger er anmeldt, etter at de ble tatt med 32 kilo snus og 2250 ark sigarettpapir fra en tur til Sverige lørdag formiddag. De ble stanset på Svinesund, og tobakksvarene ble beslaglagt.

 • Fengsel for alko-smugling


  En Trøgstad-mann i 50-årene er dømt til fengsel i 36 dager, etter at han smuglet inn 350 liter brennevin, 138 liter vin og 47 liter øl i mai i år. Mannen ble stanset nord i Marker kommune. Mannen innrømmet smuglingen da saken var oppe for Heggen og Frøland Tingrett. Mannen mister dessuten førerkortet for en periode på elleve måneder.

 • Prøvde å stikke fra tollerne

  To litauere er tatt med 175 liter alkoholvarer, det meste øl, etter at de prøvde å stikke fra en tollkontroll på den gamle Svinesundsbrua fredag kveld. De kjørte inn i en blindvei i Skjeberg, og ble innhentet og pågrepet da de la på sprang.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Promillekjørte med barn i bilen

  En kvinne i 40-åra er anmeldt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand med tre mindre barn i bilen i Sarpsborg søndag kveld. Kvinnen tilsto å ha tatt sterke medisiner. Førerkortet er beslaglagt og barnevernet er orientert, melder politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Oppfordrer til Donald-klikk

  Flere Østfold-politikere oppfordrer folk om å stemme på Fredrikstad som en by som får en egen Donald-historie. Kampen står mellom Fjærdrikstad, Hahahamar, Trandheim og Stavander. Fredrikstad ligger 700 stemmer bak Hamar søndag kveld, 3,5 time før avstemningen stenger.

  Laster Twitter-innhold