NRK Meny

Tollbeslag

 • Tatt med store mengder snus

  Tre rogalendinger er anmeldt, etter at de ble tatt med 32 kilo snus og 2250 ark sigarettpapir fra en tur til Sverige lørdag formiddag. De ble stanset på Svinesund, og tobakksvarene ble beslaglagt.

 • Fengsel for alko-smugling


  En Trøgstad-mann i 50-årene er dømt til fengsel i 36 dager, etter at han smuglet inn 350 liter brennevin, 138 liter vin og 47 liter øl i mai i år. Mannen ble stanset nord i Marker kommune. Mannen innrømmet smuglingen da saken var oppe for Heggen og Frøland Tingrett. Mannen mister dessuten førerkortet for en periode på elleve måneder.

 • Prøvde å stikke fra tollerne

  To litauere er tatt med 175 liter alkoholvarer, det meste øl, etter at de prøvde å stikke fra en tollkontroll på den gamle Svinesundsbrua fredag kveld. De kjørte inn i en blindvei i Skjeberg, og ble innhentet og pågrepet da de la på sprang.

 • Stoppet med ulovlig mengde fisk

  Tollvesenet har stanset tre utenlandske borgere på vei ut av landet. Det skriver Oslo-politiet på Twitter. De hadde med seg en ulovlig mengde fisk og blir innbragt og bøtelagt.

  Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Mål for Elyounoussi

  Mohamed Elyonoussi tegnet seg på scoringslisten for Basel etter 25 minutter av oppgjøret mot Grasshopper i den sveitsiske ligaen. Målet var sarpingens femte nettkjenning for sesongen. Basel vant til slutt kampen 2-0.

 • Hjalp seilbåt med starttrøbbel

  Redningsskøyta Horn Rescue på Hvaler har hjulpet en seilbåt med startproblemer. Ifølge styrmann Anders Ödman er det ett av få oppdrag redningsskøyta har hatt på denne tiden av året.

  Redningsskøyta assisterer seilbåt
  Foto: Redningsskøyta Horn Rescue