Trusler mot Tor Mikkel Wara

Oppsummert

Tor Mikkel Wara (FrP) varslet 28. mars at han går av som justisminister. Samboeren Laila Bertheussen, er mistenkt for å stå bak flere trusselsituasjoner mot familiens hjem i Oslo, ifølge PST. Bertheussen nekter for anklagene.

 • Ways of seeing på Det Norske Teatret

  Teaterforestillingen «Ways of seeing» blir satt opp på Heddadagene i Oslo i juni på Det Norske Teatret. Stykke skapte en opphetet debatt. Samboeren til justisminister Tor Mikkel Wara reagerte sterkt på at det ble vist bilder av huset dere i stykket.

 • VG trekker Wara-opplysninger

  VG trekker opplysninger om at et kamera montert opp av PST i nabolaget til daværende justisminister Tor Mikkel Wara, var ukjent for ham og samboeren. Det opplyser avisen selv. Bertheussen har klaget inn VG-saken til Pressens Faglige Utvalg.

 • Bertheussen har vore i nye avhøyr

  Laila Anita Bertheussen, sambuaren til tidlegare justisminister Tor Mikkel Wara, har vore i nye avhøyr hos PST. Ho er mistenkt for å stå bak eit trugselbrev og alle hendingar ved parets hus. Hennar advokat seier at ho framleis nektar all skuld.

 • Teater viste bilde av feil hus

  Sikkerhetsminister Ingvild Tybring-Gjedde og hennes mann angrep Black Box-teatret og stykket «Ways of Seeing» for snikfilming av huset deres, men det viser seg nå at teatret fotograferte feil hus. Bildene teateret tok viser et hus i en annen bydel.

 • Håper avhør kan skje snart

  Advokat John Christian Elden håper Laila Anita Bertheussen kan avhøres neste uke. – Vi har bedt om avhør så snart som mulig, og håper å få det til førstkommende uke, skriver Bertheussens advokat til NTB fredag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no