Hopp til innhold
Finland Trump Putin Summit
Foto: Alexander Zemlianichenko / AP

Toppmøte Trump - Putin

Oppsummert

Russlands president Vladimir Putin og USAs president Donald Trump møttes i Finland 16. juli. – Forholdet mellom våre to land har vært aldri vært dårligere enn nå, men det endret seg for om lag fire timer siden, sa Trump etter møtet.

 • Trump åpen for Moskva-besøk

  Fredag uttalte Vladimir Putin at han inviterer Donald Trump Til Moskva. Det hvite hus opplyser at Trump er åpen for å besøke Moskva, gitt at han får en formell invitasjon, og at Trump ser frem til å få besøk av Putin i Washington på nyåret.

 • Reuters: Putin inviterer Trump

  Russlands president Vladimir Putin inviterer Donald Trump for flere samtaler i Moskva, ifølge Reuters. De to presidentene møttes nylig i Helsingfors, og den amerikanske presidenten har måttet tåle skarp kritikk for sin opptreden under møtet.

 • Trump utsetter neste Putin-møte

  Det neste møtet mellom USAs president Donald Trump og Russlands president Vladimir Putin utsettes til 2019, opplyser Det hvite hus. Etterforskningen til Robert Mueller oppgis som grunnen.

 • Russland åpner for nytt møte

  Russlands ambassadør til USA sier de er åpne for et møte mellom Vladimir Putin og Donald Trump, melder NTB. Den amerikanske presidenten har invitert Putin til Washington.

Trump presiserer lesefeil

Trump gjør helomvending om Russland-uttalelse: – Jeg trodde det var opplagt

Opprør blant Trumps partifeller etter toppmøtet med Putin

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no