Hopp til innhold
Prins Harry og hans kone Meghan under et besøk i Johannesburg i Sør-Afrika onsdag.
Foto: MICHELE SPATARI / AFP/NTB Scanpix

Prins Harry og Meghan Markle

Oppsummert

Britiske prins Harry og kona Meghan har gått til sak mot flere aviser som de mener har publisert feilaktige artikler med falske nyheter om paret. Paret har frasagt seg kongelige plikter og har flyttet til Los Angeles med sønnen Archie.

 • Prins Harry og Meghan i Europa

  For første gang på to år hadde Prins Harry og Meghan en felles offisiell opptreden i Europa. De to deltok på en mottagelse i den nederlandske byen Haag, hvor sportsstevnet Invictus Games starter påskeaften. Prins Harry er en av initiativtakerne bak stevnet for soldater og veteraner med psykiske og fysiske skader.

  Torsdag møtte de to Dronning Elisabeth.

  Meghan Markle og Prins Harry
  Foto: MARK MARLOW / AFP
 • Prins Harry og hertuginne Meghan besøkte dronning Elizabeth

  Prins Harry og hans kone, hertuginne Meghan, besøkte dronning Elizabeth torsdag. Det sier talspersonen til prinsen etter at avisen The Sun meldte om besøket. Paret var innom Storbritannia på vei til Haag der de skal delta på Invictus Games. Buckingham Palace har ikke kommentert dette, skriver nyhetsbyrået Reuters.

  Dronnig Elizabeth, meghan Markle og prins Harry
  Foto: Matt Dunham / Matt Dunham
 • Avviser anke i Meghan-søksmål

  En britisk domstol har avvist anken fra et aviskonsern som tidligere i år ble dømt for å ha brutt Meghan Markles rett til privatliv. – Dette er en seier ikke bare for meg, men for alle som noensinne har vært redde for å stå opp for det som er rett, sier hertuginne i en uttalelse.

  Hertugparet prins Harry og hertuginne Meghan
  Foto: TOLGA AKMEN
 • Harry og Meghan på Time-forside

  Time Magazine publiserte onsdag listen over verdens 100 mest innflytelsesrike personer. Der var det flest kvinner, og mange kjente ansikter. Det var Storbritannias prins Harry og hertuginne Meghan som fikk æren av å pryde forsiden av Time Magazine liste over verdens 100 mest innflytelsesrike personer i 2021.

  Listen omfatter blant annet artistene Billie Eilish og Britney Spears, samt OL-turneren Simone Biles.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no