NRK Meny
Maghan Markle og prins Harry ved Sandringham 1. juledag.
Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Prins Harry og Meghan Markle

Oppsummert

Britenes prins Harry og den amerikanske filmskuespilleren Meghan Markle gifter seg 19. mai, opplyser Kensingston Palace. Paret har vært sammen i siden sommeren 2016, og kunngjorde forlovelsen 17. november i fjor.

 • Meghan Markle døpte seg denne uken

  Meghan Markle, som er forlovet med prins Harry, er nå fullverdig medlem av «Church of England» etter at hun ble døpt i et kirkelig seremoni som ble holdt hemmelig ved St. James Palace i London denne uken, ifølge CNN. De to skal gifte seg 19. mai.

 • Over 2600 invitert til bryllup

  Prins Harry og Meghan Markle har invitert 2.640 personer fra det britiske folket til Windsor Castle når de gifter seg i mai. Ifølge en talsmann ønsker paret at også det britiske folket skal kjenne at de tar del i feiringen.

  Britain Royals Suspicious Package Meghan Markle, Prince Harry
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Maghan Markle fikk pulver-brev

  Britisk politiet skjerper sikkerheten etter at prins Harrys forlovede, Meghan Markle, fikk hvitt pulver i en pakke sendt til Kensington Palace. Pulveret viste seg å være harmløst. Saken etterforskes som hatkriminalitet, ifølge The Guardian.

 • Prins Harry og Meghan viste seg

  Prins Harry og hans forlovede Meghan Markle har deltatt på sitt første offisielle oppdrag som par, da de besøkte et ungdomsprosjekt for hiv og aids-informasjon i Nottingham, melder AP.

  Meghan Markle i Nottingham
  Foto: Jeremy Selwyn / AP
Prins Harry og Meghan Markle er forlova

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no