Hopp til innhold
Åstad på Møllenberg etter knivstikking i Trondheim
Foto: Bjarte Johannesen / NRK

Knivstikking i Trondheim

Oppsummert

En 18-årig mann er pågrepet i Trondheim, siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Ila. På Møllenberg ble en mann i 20-årene knivstukket like før. Politiet har etterlyst flere personer i samband med Møllenberg-hendinga.

 • Narkosikta knivoffer i varetekt

  Mannen (29) som vart knivstukken på Møllenberg laurdag, er varetektsfengsla i fire veker. Politiet har sikta han for grovt narkotikalovbrot. Forsvarer Ann Turid Bugge ønskjer ikkje å uttale seg om saka no. Den sikta er framleis på sjukehus, i følgje kjennelsen frå Trøndelag tingrett onsdag.

 • Knivoffer samtykker til fengsling

  Fornærmede etter knivstikkingen på Møllenberg i Trondheim lørdag, har samtykket til varetektsfengsling. Det opplyser påtaleansvarlig i Trøndelag politidistrikt, John R. Sødahl Furunes, til NRK.

  Knivstikkingen er satt i forbindelse med et internt narkooppgjør, og fornærmede er siktet for grov narkotikaovertredelse.

  Fengslingsspørsmålet skal opp i retten i dag, og politiet har begjært fire ukers varetekt.

  Saken vil behandles som kontorforretning, som betyr at dommeren tar en avgjørelse på bakgrunn av sakens dokumenter, uten at noen parter møter i retten.

  En avgjørelse kommer antakeligvis mot slutten av arbeidsdagen.

 • Fremstilles for varetektsfengsling

  Den fornærmede etter knivstikkingen på Møllenberg lørdag, vil fremstilles for varetektsfengsling, antakeligvis i fire uker. Det opplyser påtaleansvarlig i Trøndelag politidistrikt, John R. Sødahl Furunes til NRK. Mannen er innlagt på St. Olavs hospital, men ble mandag pågrepet, siktet for grov narkotikaovertredelse.

  Politiet mener knivstikkingen var en del av et internt narkooppgjør. Den andre personen som ble pågrepet mandag, siktet for både knivstikkingen og i narkotikasaken, ble løslatt mandag kveld.

 • Møllenberg: To nye sikta

  Politiet ber om tips og videoopptak i samband med knivstikkinga på Møllenberg i Trondheim laurdag. Siktinga er no utvida til å gjelde ytterlegare to personar.

  Fire personar er no sikta, opplyser politiet i ei pressemelding. Ein sikta er sjekka ut av saka, men har formell status som sikta inntil vidare. Hendinga vert knytta til eit kriminelt narkotikamiljø.

  – Fornærma i saka som gjeld grov kroppsskade er formelt pågripne og sikta for grovt narkotikabrot av politiet, seier påtaleansvarleg John R. Sødahl Furunes i Trøndelag politidistrikt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no