Hopp til innhold

Ny person pågrepet etter knivstikkingen på Solsiden

To personer er nå siktet etter at en mann i 20-årene ble knivstukket utenfor Solsiden i Trondheim. Politiet etterlyser fortsatt vitner som kan ha sett noe.

Det var her på Solsiden, mannen i 20- årene ble knivstukket natt til mandag.

SOLSIDEN: Knivstikkingen skal ha skjedd på Solsiden i Trondheim natt til mandag.

Foto: Knut Bløtekjær / NRK

Politiet pågrep tirsdag ettermiddag en ny person, etter at en mann i 20-årene ble knivstukket på Solsiden natt til mandag.

Personen meldte seg selv for politiet, etter å ha vært i kontakt med advokat.

Vedkommende er nå siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette. Siktede sitter i avhør tirsdag ettermiddag og kveld.

Har pågrepet to personer

Dette er den andre personen som nå er siktet i saken.

Allerede mandag morgen pågrep politiet en mann i 30-årene, som også er siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette.

Politiet ønsker fortsatt tips fra folk som var vitne til opptakten eller selve knivstikkingen på telefonnummer 73 48 94 00.

– Vi har grunn til å tro at det dreier seg om to gjerningspersoner. Vi ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha opplysninger om en eller begge disse personene, sier vakthavende jurist hos Trøndelag politidistrikt, Marte Myre Linberg.

Alvorlige stikkskader

Mannen som ble knivstukket, fikk store skader og er fortsatt under behandling på St. Olavs hospital. Han har derfor ikke vært tilgjengelig for avhør.

Ifølge jourhavende jurist Maja Steffensen i Trøndelag politidistrikt, betegnes fortsatt tilstanden til offeret som alvorlig, men stabil.

Blodspor på Solsiden

BLODSPOR: Synlige spor etter knivstikkingen natt til mandag på Solsiden.

Foto: Bjarte Johannesen / NRK

Skal ha vært kjennskap

Politiet har tatt avhør av flere vitner som var på stedet da hendelsen fant sted. De har også gjennomført tekniske undersøkelser og sikret seg videoopptak fra området.

Det er ikke klart for politiet hvorfor knivstikkingen fant sted og om det var tilfeldig eller ikke.

– Bakgrunnen for hendelsen er fremdeles såpass uklar. Men det skal i alle fall være kjennskap mellom minst en av gjerningspersonene og den fornærmede, sier Marte Myre Linberg.

Laster Twitter-innhold

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger