NRK Meny
Domstol i Jordan.
Foto: Omar Akour / AP

Jordan

 • Netanyahu vitja kong Abdullah

  Israels statsminister Benjamin Netanyahu hadde i dag samtalar med kong Abdullah i den jordanske hovudstaden Amman. Besøket, det første i Jordan på fleire år for Netanyahu, var ikkje varsla på førehand. Dei diskuterte blant anna utviklinga i regionen.

 • Gir 2,5 milliarder til Jordan

  Gulfstatene Saudi-Arabia, Kuwait og De forente arabiske emirater gir 2,5 milliarder dollar i bistand til Jordan. Det opplyste landenes ledere om i en felles uttalelse mandag, melder Reuters.

 • Trekker tilbake omstridt skattelov

  Jordans nye statsminister Omar al-Razzaz trekker det kontroversielle skattelovforslaget som utløste en uke med sinte protester i landet.

 • Ny statsminister i Jordan

  Tidlegare utdanningsminister Omar Razzaz blir ny statsminister i Jordan. Tusenvis av menneske har dei siste dagane demonstrert mot regjeringa i landet. Razzaz blir sett på som reformpolitikar, og har tidlegare arbeidd i Verdsbanken.

  JORDAN-PROTESTS/RAZZAZ
  Foto: MUHAMMAD HAMED / Reuters
 • Ny statsminister i Jordan

  Jordans kong Abdullah har bede Omar al-Razzaz danne ny regjering etter at Hani Mulki søkte avskjed måndag. Razzaz har sitte som utdanningsminister i regjeringa til Mulki, som har vore hardt kritisert for skatteauke.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no