NRK Meny
Forsvarer og politiadvokat
Foto: Morten Andersen / NRK

Foreldre voldssiktet i Overhalla

Oppsummert

Moren og stefaren til en tre år gammel jente er siktet for dødelig vold mot datteren i Overhalla i Nord-Trøndelag. Foreldrene nekter straffskyld og sier jenta falt ut av senga. I varetekt har moren født sitt 6. barn som er overtatt av barnevernet.

  • Vil ha varetekt for mor og stefar

    Politiet ber om mer varetekt for både mor og stefar etter barnedødsfallet i Overhalla i Nord-trøndelag. Varetektsperioden for stefar utgår 12. desember, mens moren sitter i varetekt til 14. desember, skriver Namdalsavisa.

  • Siktet mor begjært løslatt

    Inntrøndelag tingrett mener det ikke lenger er behov for at moren til den tre år gamle jenta som døde i Overhalla sitter varetektsfengslet. De har derfor begjært henne løslatt, skriver Trønder-Avisa. Kvinnen er siktet for grov kroppsskade på barnet sitt som døde i juni i år. Påtalemyndigheten har anket kjennelsen.

  • Barnedrapsmistenkt i ny varetekt

    Retten har landa på vidare varetekt i to veker for mora i Overhalla-saka, der eit par er sikta for mishandling slik at barnet til mora døydde. Tingretten i Steinkjer kom til to veker vidare fengsel, mens politiet hadde kravd fire. Også stefaren sitt framleis i varetekt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no