Kim Jong-un og Donald Trump.
Foto: Saul Loeb / AFP

Toppmøte i Hanoi

Oppsummert

USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal møtes til sitt andre toppmøte i Hanoi i Vietnam 27. og 28. februar.

 • Trump:Nord-Korea blir en kraftmotor

  President Donald Trump skriver på Twitter at Nord-Korea under ledelse av Kim Jong-un vil bli en økonomisk rakettmotor. Han skriver at han kjenner Kim og vet hva han kan få til. Om knappe tre uker skal de to møtes i Vietnam til et nytt toppmøte.

 • Trump og Kim møtes i Hanoi

  USAs president Donald Trump sier at toppmøtet mellom ham og Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal foregå i Hanoi i Vietnam. Trump sier han ser fram til møtet, som starter 27. februar og varer i to dager.

  Laster Twitter-innhold
 • Nytt Korea-toppmøte 27.-28. februar

  President Donald Trump opplyser at han og Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal møtes i Vietnam på 27. og 28. februar for et nytt toppmøte. – Uten meg som president, hadde vi nå hatt en storkrig, sa han.

 • FN: Sanksjonar utan effekt

  Straffetiltaka mot Nord-Korea har ikkje hindra landet i å byggje kjernevåpen, slår FN fast. Rapporten kjem berre nokre veker før USAs president Donald Trump og leiar i Nord-Korea, Kim Jong-un, skal møtast til eit nytt toppmøte i slutten av februar.

 • Trump og Kim møtes i februar

  USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal møtes i slutten av februar. Det sa Trump i en uttalelse torsdag. Eksakt dato og sted for møtet er ennå ikke kjent.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger