Hopp til innhold
Toppmøte i Hnaoi, Trump og Kim
Foto: SAUL LOEB / AFP

Toppmøtet i Hanoi

Oppsummert

Toppmøtet mellom USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un i Hanoi 27. februar ble avsluttet før tiden uten resultat. På møteplanen stod atomnedrustning. De to lederne ble ikke enige om noen avtale.

  • Sør-Korea avviser Bolton-påstander

    Sør-Korea avviser påstander i boka til USAs tidligere sikkerhetspolitiske rådgiver John Bolton, om at Sør-Koreas president spredte urealistiske forventninger til toppmøtene mellom Trump og den nordkoreanske lederen. – Ikke korrekt, sier Sør-Korea.

  • Kim Jong-un på toget på veg heim

    Nord-Koreas president har sett seg på privattoget sitt som går frå Vietnam til Nord-Korea, gjennom Kina. Han har vore i Vietnam for å møte sin amerikanske kollega, Donald Trump. Møtet enda utan avtale, og ekspertar kallar det ein «fiasko».

  • Kim og Trump skal møtes igjen

    Ifølge Reuters skriver det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at Kim Jong-un og Donald Trump har bestemt seg for å møtes igjen for å fortsette samtalene. Toppmøtet i Hanoi ble avsluttet brått torsdag uten resultat.

Toppmøtet mellom USAs president Donald Trump og Nord-Koreas diktator Kim Jong-un er avbrutt før det var ferdig. De to kom ikke frem til en avtale.

USA og Nord-Korea med to versjoner om hvorfor toppmøtet endte resultatløst

Det hvite hus: Ingen enighet om avtale mellom Trump og Kim

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no