Hopp til innhold

Gaming

Oppsummert

Alle saker som handler om gaming, videospill, dataspill osv.

 • Syngende reke i sentrum av norsk VR-opplevelse

  Verket «Kabaret» blander elementer fra film, musikk og dataspill for å fortelle om livet i havet.

  – Med VR ønsker jeg å gi en følelse av nærhet til dyrene og livet i havet. Et sted som er viktig for oss alle, men som vi vanligvis ikke har tilgang til, forteller kunstner Gina Thorstensen.

  I «Kabaret» møter vi en reke nede i dypet som drømmer tilbake til en tid hvor korallrevet rundt var hjem for tusenvis av dyr. Historien som blir fortalt knyttes sammen med publikums mulighet til å selv svømme rundt og påvirke omgivelsene.

 • Technoblade er død

  Den populære amerikanske youtuberen og Minecraft-streameren Technoblade har gått bort etter lengre tids kreftsykdom. Han ble 23 år gammel. Gameren, som på ekte heter Alex, ble diagnostisert med kreft i august i fjor og har sporadisk oppdatert sine følgere om situasjonen.

  Technoblade har i skrivende stund 10,9 millioner følgere på Youtube. I en siste video som ble lastet opp etter hans død leser Technoblades far opp en tekst som sønnen har skrevet til fansen:

  – Takk for all støtten til mitt innhold gjennom årene. Hvis jeg hadde hatt hundre liv, så tror jeg at jeg ville valgt å være Technoblade igjen hver eneste gang. De var de lykkeligste årene i mitt liv, sier han i videoen.