Hopp til innhold
Ulstein Arena
Foto: Ill: Lund+Slaatto Arkitekter

Ulstein Arena

 • Ulsteinbadet åpner igjen

  Ulsteinbadet har hatt stengt siden landet stengte ned 12. mars. Nå har de fått 1. august som åpningsdato. Det skriver Vikebladet Vestposten. Det var allerede bestemt at de skulle ha stengt hele juli for å oppgradere badet med nye attraksjoner.

  Ulstein Arena
  Foto: Arne Flatin / NRK
 • Ulstein Arena vant pris

  Ulstein Arena vant onsdag Norsk Lyspris 2019 i kategorien «Beste spesialdesignet produkt til prosjekt». Det skriver organisasjonen Lyskultur i ei pressemelding. I juryens begrunnelse står det at Ulsteinbadet gir en umiddelbar følelse «av å komme inn i et varmt rom hvor det handler om terapi og velvære». De skriver også at man har lyktes emd å tilpasse armatur for formålet og skape et nytt produkt som passer perfekt for svømmehallen». ECT AS sto for lysdesignet og selskapet Luminator var leverandører.

  Ulstein Arena
  Foto: Lyskultur
 • Tvist om Ulstein Arena er løyst

  Ulstein kommune og prosjekteringsgruppa for Ulstein Arena har blitt samde i tvistesaka om honorarkrav og rådgjevarfeil. I februar i år vart kommunen stemna av gruppa som hadde ansvaret for detaljprosjekteringa og prosjektoppfølginga då Ulstein Arena vart bygd. Saka har no vore til mekling ved Sunnmøre Tingrett og partane har kome fram til eit forlik. Det skriv kommunen i ei pressemelding på sine nettsider.

  Ulstein Arena
  Foto: Arne Flatin / NRK
 • Får Statens pris for byggkvalitet

  Ulstein Arena får Statens pris for byggkvalitet. Dette er ein heiderspris som skal løfte fram nye bygg som bidrar til å heve, fornye og utvikle byggkvalitet lokalt og nasjonalt. Ulstein Arena består av idrettshall, klatrehall, svømmehall og bibliotek. I grunngivinga til juryen står det mellom anna at Ulstein arena har introdusert ein byggkvalitet og byggskikk som ikkje tidlegare har vore brukt i sentrum.

  Ulstein Arena
  Foto: Arne Flatin / NRK
 • Honorarkravet må avgjøres i retten

  Striden mellom Ulstein kommune og en rekke firma som hadde med Ulstein Arena-utbyggingen å gjøre ender i retten. Saken skal opp i Sunnmøre tingrett 4. mars neste år, skriver Vikebladet. Det er sett av fem uke til behandlingen av saken. I desember i fjor ble det kjent at kommunen ble saksøkt av prosjekteringsgruppa. Uenigheten gjelder størrelsen på rådgivingshonorar i forbindelse med utbyggingen.

  Ulstein Arena
  Foto: Ill: Lund+Slaatto Arkitekter

SISTE FRÅ MØRE OG ROMSDAL